Szórakozás

Volt egyáltalán nyarad, ha nem csekkoltál be a Balaton kellős közepére?!

Minden évnek megvannak a maga trendjei, amelyek forgószélként söpörnek végig az Instagramon, és amelyik celeb nem lovagolja meg a hullámot, nem is számít valódi influenszernek. Tavaly a felfújható flamingó, a Pontoon és a holland fonásos két copf volt kihagyhatatlan, idén árnyaltabbak, mélyebbek, összetettebbek a trendek. 

Nézzük is őket!

Szerencsére az influenszer mivolt az egész életet átitatja, így minden helyzetre, szituációra megvannak a pontos szabályok, gyakorlatilag nem lehet elrontani a menőséget, ha valaki rendesen követi a megfelelő embereket Instagramon. Összeállítottunk egy mini „how to” kézikönyvet azoknak, akik most próbálnak rácsatlakozni az influenszervonatra, és tanácstalanok lennének a kezdőlépéseket illetően.

Ez is egy munka, ezt is meg kell valakinek csinálni: strandolás

Senki nem lehet influenszer bikinis képek nélkül, de nem mindegy, hogy hogyan végzi a pózolást. Nem úgy van az, hogy kimegyünk a Rómaira vagy a csepeli strandra, de még a mediterrán riviéra sem elég influenszerkompatibilis, ha nem a megfelelő módon készítjük a képeket.

Jó hír viszont, hogy elég egy vízibiciklit kölcsönözni a Balatonon, hiszen nem mindenkinek telik jachtra, a lényeg, hogy a helyszín megadásánál már nem elég a tavaly még divatosnak számító Balaton Közepét beírni, most már a Balaton Kellős Közepe a hivatalos influenszer lokáció. További elfogadott verzió még a Lake Balaton, hiszen minden rendes családban bevett szokás így hívni a magyar tengert, gyerekkorunkban is mindannyian a Lake Balatonnál nyaraltunk.

Persze azért az sem árt, ha jacht vagy vitorlás a hosszanti irányban csíkos férfiingben fotózkodás helyszíne.

v i v i e n m á d a i (@vivienmadai) által megosztott bejegyzés, Jún 27., 2018, időpont: 12:18 (PDT időzóna szerint)

Linda Zimany (@lindazimany) által megosztott bejegyzés, Jún 23., 2018, időpont: 4:07 (PDT időzóna szerint)

A természetes vizektől irtózóknak van egy jó hírünk: idén nem kell kétes víztisztaságú tavakba és tengerekbe lógatniuk a lábukat, az influenszerek ugyanis kifejlesztettek egy tökéletes megoldást.

Vízzel összeérő medence.

Itt lehet trükközni azért a fotózási szöggel, egy víztől távolabb eső medencét is simán be lehet állítani vízpartinak.

Timea Vajna (@timeavajna) által megosztott bejegyzés, Jún 6., 2018, időpont: 11:19 (PDT időzóna szerint)

iszakeszti (@iszakeszti) által megosztott bejegyzés, Febr 23., 2018, időpont: 5:51 (PST időzóna szerint)

Mindennek háttal

Vannak az életben pillanatok, amikor nem elég a szelfi, nem elég a pózolás, mert egy eredeti, mély gondolatot szeretnénk fényképes tartalommal megtámogatni. Erre a helyzetre született megoldásként a háttal állós fénykép, amely nem magát a fotón szereplő influenszert helyezi középpontba, hanem azt a dolgot, amit néz, amin gondolkodik, elmélkedik.

iszakeszti (@iszakeszti) által megosztott bejegyzés, Júl 10., 2018, időpont: 11:26 (PDT időzóna szerint)

v i v i e n m á d a i (@vivienmadai) által megosztott bejegyzés, Jún 30., 2018, időpont: 11:31 (PDT időzóna szerint)

Eláruljuk a kötelező filter nevét

Nem kell tovább irigykedni a szuper rossz minőségűnek tűnő, valójában mesterségesen szemcsésített, retró hangulatú, analóg fotót utánzó képekre, a VSCO Cam alkalmazásban elérhető grain filter egyetlen mozdulattal bármilyen jó képből nagymamáink korabeli fotográfiát varázsol. Hogy minek? Ez 2018 legnagyobb kérdése, és még mi sem tudjuk rá a választ.

v i v i e n m á d a i (@vivienmadai) által megosztott bejegyzés, Jún 30., 2018, időpont: 7:16 (PDT időzóna szerint)

Lilu (@lilugram) által megosztott bejegyzés, Júl 8., 2018, időpont: 10:14 (PDT időzóna szerint)

Nem szabad lealacsonyodni a földszintre

Az utcával egy szintben lévő helyek ideje végleg lejárt. Évek óta tudjuk, hogy egy rendes influenszer csak rooftop bárban szelfizik, de azon belül sem akármilyenben. A Gozsdu SkyBar és 360BAR so 2016-ok, a Pontoon és a Raqpart nagyon közel van a tengerszinthez, most a Toprum és a Leo számítanak exkluzívnak.

Fontos, hogy az egyik lábat a padra feltéve, természetes pózban üljön az ember lánya, hiszen csak így tud influenszerként mély benyomást gyakorolni a követőire és inspirálni őket. Opcionális kellék: aperol spritz.

Linda Zimany (@lindazimany) által megosztott bejegyzés, Ápr 1., 2018, időpont: 5:29 (PDT időzóna szerint)

Csobot Adél (@adelcsobot) által megosztott bejegyzés, Júl 6., 2018, időpont: 7:17 (PDT időzóna szerint)

Egy szín, ami mindenkinek jól áll: levendula

Levendulamezőben fotózkodni legalább annyira egyedi, mint Soundon a VIP-be becsekkolni, aki valamit is számít az influenszervilágban, nem hagyta ki idén a levendulavirágzást. Itt viszont nagy a mozgástér a stílus tekintetében, nagyon különböző és kreatív megoldások születtek. Míg a második kép a vidéki levendulaárus kislány, az előbbi az arab levendulanagyhatalom luxusfelesége kategóriában lett győztes.

Linda Zimany (@lindazimany) által megosztott bejegyzés, Júl 9., 2018, időpont: 1:36 (PDT időzóna szerint)

✌️✈️ (@vfruzsi) által megosztott bejegyzés, Jún 25., 2018, időpont: 7:24 (PDT időzóna szerint)

Kiemelt kép: Instagram / @vajnatimea

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik