Élet-Stílus

Celebek, akik nem szégyellik, hogy ők is emberek

Chrissy Teigen rendszeresen felvállalja, hogy celeb létére ugyanolyan életet él, mint egy hétköznapi ember, ugyanolyan problémái és dilemmái vannak az életben. Szerencsére nincs egyedül a híres emberek közt, akik ahelyett, hogy illúziót mutatnának, és egy csodálatos romantikus filmként posztolnának az életükről, megmutatják a néha szomorú, néha nagyon is vicces valóságot. 

A magyar instamamik tanulhatnának Chrissy Teigentől
Ismét megosztotta az anyaság egy mindenki által ismert pillanatát.

Kristen Bell

A Veronica Mars főszereplője nem él luxuséletet az Instagramja szerint, ugyanúgy dolgozik, mint más emberek, csak a munkája az, hogy filmekben szerepel. Sokszor fáradt, nem sminkel, kinyúlt pólóban fekszik a kanapén a kutyáival vagy éppen hajgumival csomózza össze a gyereke pelenkáját a repülőn, aminek lejött a tépőzárja. A szülésről így mesélt egyszer:

3 évvel ezelőtt, 21 kilóval nehezebben. Épp próbáltam túljutni a fájdalmas összehúzódásokon légzés- és tornagyakorlatokkal. Néha egy pillanatra fellélegeztem, igyekeztem szexinek érezni magam és nyitni a csípőmet. 36 óra múlva találkoztam a lánnyal, akit azóta jobban szeretek, mint a világ bármelyik molekuláját.

kristen bell (@kristenanniebell) által megosztott bejegyzés, Dec 19., 2017, időpont: 7:14 (PST időzóna szerint)

De attól még sokszor érzi úgy, hogy nem is a sajátja a gyerek, akit világra hozott.

A kétéves ráncolja a homlokát, mikor meglát ebben a szerelésben, és megkérdezi, hogy »Ma miért nem vettél fel csinos ruhát, anya?« SEMMI KÖZÖS NINCS BENNÜNK A LÁNYOMMAL.

kristen bell (@kristenanniebell) által megosztott bejegyzés, Márc 3., 2016, időpont: 11:22 (PST időzóna szerint)

Nem csak a hétköznapi emberek rajonganak színészekért, a színészek is rajonganak színészekért.

A sminkem félig volt kész, fülbevaló csak az egyik fülemben volt, de ha Dick Van Dyke közös képet akar, semmi más nem számít a világon. 

kristen bell (@kristenanniebell) által megosztott bejegyzés, Máj 20., 2018, időpont: 2:36 (PDT időzóna szerint)

A humoros dolgok mellett a szorongásáról és depressziójáról is beszélt egy videóban, és azt is őszintén elmondta, hogy kezeltetnie kellett magát kamaszkorában.

Anna Faris

Kacsaszájtartással pózolás, 8 réteg smink, luxusélet – ezek azok a dolgok, amelyek Anna Faris Instagramjáról egészen biztosan hiányoznak. Van helyette rengeteg humor, béna arckifejezések, pelenkás gyerekvideók és jópofa szövegek.

Fürdőruhás képeket csak azért posztol, mert egy jóbarátjának akar segíteni a reklámmal, aki strandtáskákat készít, amelyeket fürdőlepedővé lehet kiteríteni. De közben nagyon furán érzi magát, mint minden ember, aki először csinál ilyet.

Kezdek nagyon megrémülni attól, hogy bikinis képeket posztoljak, nagyon fura érzés, de köszi mindenkinek, hogy megzavarhattam a nyugalmatokat a mai napon, szeretlek titeket.

Anna Faris (@annafaris) által megosztott bejegyzés, Jún 18., 2016, időpont: 10:31 (PDT időzóna szerint)

A vörös szőnyeges képei is felüdítőek más celebek vörös szőnyeges képei után.

Nézzétek, épp most tanultam meg hogy kell kiolvasni azt, hogy Overboard.

Anna Faris (@annafaris) által megosztott bejegyzés, Máj 1., 2018, időpont: 1:49 (PDT időzóna szerint)

Mila Kunis és Ashton Kutcher

Mila Kunisnak nincs se Facebookja, se Twittere, se Instagramja, de férje és gyermekeinek apja, Ashton Kutcher helyette is tolja az őszinte tartalmat. Kunis életét és felfogását az anyaságról meg össze lehet rakni interjúkból, nyilatkozatokból: ezek alapján nem sokban különbözik Rossz anyákbeli szerepétől. Azt állítja például, hogy olyan mint egyensúly, nem létezik, és a legnagyobb boldogság az, amikor először tudsz egyben 6 órát aludni.

Ő egyébként abból a szempontból is kilóg a celebek sorából, hogy otthon maradt a gyermekeivel, és élvezi ezt az időszakot annak minden nehézségével együtt. A gyerekeket igyekeznek nem elkényeztetni, és bár ünneplik a karácsonyt, nem halmozzák el őket ajándékokkal, mert úgysem tudják őket értékelni.

Azért próbálnak nekik mindent megadni, például Instagramos menő reggelit, de nem mindig jön össze. Erre például megkérdezte a lányuk, hogy mi is akar lenni.

Ashton Kutcher (@aplusk) által megosztott bejegyzés, Márc 29., 2018, időpont: 7:48 (PDT időzóna szerint)

A szülők meg gabonapelyhet és fagyit vacsoráznak, mert felnőttek, tehát megtehetik.

Ashton Kutcher (@aplusk) által megosztott bejegyzés, Márc 5., 2016, időpont: 7:51 (PST időzóna szerint)

Blake Lively

Sok celeb szülés után hét héttel már lapos hassal mutogatja magát. Az, hogy kinek mennyi idő leadni a terhesség alatt felszedett súlyfelesleget, elsősorban alkati kérdés, másrészt sok más tényezőtől is függ. De senkinek nem kell rosszul éreznie magát amiatt, ha nem két hét, és nem is két hónap volt megszabadulni a pluszkilóktól: Blake Lively-nek sem ment könnyen, hiába volt nádszál a teherbeesés előtt.

Kiderült, hogy a terhesség után nem lehet 27 kilót leadni az Instagram-fotók görgetésével és azon való gondolkodással, hogy miért nem nézel ki úgy, mint egy bikinimodell. Köszönöm az edzőmnek, hogy segített formába hozni a seggemet, tíz hónapig tartott felszedni, tizennégy hónapig leadni. Büszke vagyok magamra.

Blake Lively (@blakelively) által megosztott bejegyzés, Febr 12., 2018, időpont: 9:04 (PST időzóna szerint)

Azt is bevallotta, honnan vett inspirációt az egyik ruhájához. Mindenki azt hitte, hogy valamilyen hercegnős meséből. Hát, nem éppen.

Blake Lively (@blakelively) által megosztott bejegyzés, Máj 21., 2016, időpont: 1:21 (PDT időzóna szerint)

Jessica Simpson

Énekesnő, színésznő, televíziós személyiség – és elsősorban anyuka, legalábbis az Instagramja alapján. Hiába a sok forgatás, csillogó partik és menő barátok, a képei alapján a legjobban a családjával szeret időt tölteni, és a a gyerekeire a legbüszkébb. Egy átlagos családi képük így néz ki:

Jessica Simpson (@jessicasimpson) által megosztott bejegyzés, Ápr 17., 2018, időpont: 10:54 (PDT időzóna szerint)

Az Oscar-gálát otthon ünnepelte.

Jessica Simpson (@jessicasimpson) által megosztott bejegyzés, Márc 4., 2018, időpont: 4:36 (PST időzóna szerint)

Így néz ki influenzásan. Pont, mint bárki más.

Jessica Simpson (@jessicasimpson) által megosztott bejegyzés, Febr 9., 2018, időpont: 3:59 (PST időzóna szerint)

Jessica Biel

Az, hogy valaki világhírű színésznő, szexszimbólum, anyuka és feleség, nem jelenti azt, hogy ne lehetne totálisan őrült. Itt épp Szent Patrik napja alkalmából nyomott egy egészen röhejes táncot.

Jessica Biel (@jessicabiel) által megosztott bejegyzés, Márc 17., 2018, időpont: 10:10 (PDT időzóna szerint)

Az influencerek megjelenése óta elég nehéz kikerülni a fizetett együttműködős posztokat, de ha már valaki csinálja, legalább viccesen csinálja.

Oh helló, itt ülök épp nagyon természetes pózban a fenekem egyik felén természetes, arcomra fagyott mosolyommal, természetes üvegszerű szemeimmel. Ugyanilyen természetesnek tűnik felhívnom a figyelmeteket arra, hogy a @Gaiam termékei már elérhetőek.

Jessica Biel (@jessicabiel) által megosztott bejegyzés, Márc 22., 2018, időpont: 10:06 (PDT időzóna szerint)

Ha valaha gondolkoznánk, hogy a celebeknek hogy van idejük egészséges étkezésre, sportra és mindenre, itt a válasz: sehogy.

Amikor öt perced van enni kát fotózás közt, nagyon professzionális dolog legalább az időd felét az alábbi tevékenységgel kitölteni.

Jessica Biel (@jessicabiel) által megosztott bejegyzés, Máj 18., 2017, időpont: 10:21 (PDT időzóna szerint)

Kiemelt kép: Instagram / @chrissyteigen

 

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik