Szórakozás

Kulcsár Edina: Az influencerek élete egy illúzió

Lilu szerint Kulcsár Edina úgy lett véleményvezér, hogy nem csinált semmit, csak élte az életét. A Lilulandben mesélt arról az egykori szépségkirálynő, hogy mi érdekli a rajongóit, hogyan igyekszik kezelni a social media felületeit és mit tesz a szépségéért. 

Elárulta családjuk szépségének és fiatalságának titkát: reggel és este hideg vízzel kell arcot mosni. Ezt nagymamájától és anyukájától tanulta, akiknél teljesen bevált.

Anyukámnak lehet, hogy kevesebb ránca van, mint nekem

– mondja. Persze azért igyekszik felzárkózni a mai szépségápolási trendekhez, így a legnagyobb kedvence egy kollagénes krém lett, amivel azonnal olyan hatást ér el, mintha kivasalná az arcát. Egy dologra figyel, hogy csak állatkísérletet nem használó terméket kenjen magára. Általában 5-7 perc alatt végez a sminkjével, ha csak nem megy valami extra dologra, eseményre.

Kivagyok attól, mikor a sarkon két perccel hamarabb fordul be a szempilla, mint a viselője.

Sokszor lép ki az utcára smink nélkül is, mert szerinte influencerként nagy felelőssége van abban, hogy a fiatalok ne legyenek önbizalomhiányosak.

Retusálóprogram, ilyen-olyan fény, ezzel rosszat teszünk a fiataloknak, mert az egész egy illúzió.

Ezért megmutatja, hogy neki is van pattanása, ugyanolyan ember, mint bárki más, ilyenek miatt senki ne érezze rosszul magát. A terhesség alatt se edzésre nincs ideje, se diétázni nem tud, azt eszi, ami jól esik neki, és most az alakja miatt sem aggódik, sodródik az áramlattal.

Kiemelt kép: Instagram / @edinakulcsar_official

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik