Szórakozás

Szabó Győzőnek néha hiányzik a heroin

Kovalcsik Ildikó, azaz Lilu új magazinja számára készített interjút Szabó Győzővel, akivel többek között a színész múltjáról és függőségeiről is beszélgetett. Szabó Győző tényleg nagyon őszintén beszélt arról, milyen életet élt 30 éves kora előtt, és hogy a mai napig hiányzik neki a heroin.

Amikor a drogos korszakomban voltam, és akkor még sokkal inkább jellemző volt, hogy voltak azok a lakások, ahol tényleg ment a partizás. Számolatlan nővel voltam. Nagyon jó volt. Fogtuk, elmentünk, buliztunk, jött a cucc, tényleg, ez a klasszik, amit a filmekben látsz. Mindenhol ömlött az anyag, jöttek a csajok, tényleg azt kell hogy mondjam, hogy akkor számolatlan nővel voltam. Tíz évig tartott. Minden este mentünk, cuccoztunk, buliztunk, eki, minden volt, tánc. Olyan tempóban élés ment, hogy az brutális

– mondta Szabó Győző, aki Lilu kérdésére, miszerint van-e olyan része régi életének, ami hiányzik, azt válaszolta:

A cucc az hiányzik néha. Ha valaki megkérdezné, hogy csinálnám-e újra, biztos, hogy nem. Ez egy nagyon fura kérdés és nagyon fura a válasz, mert azt, amit a heroin adott nekem, azt az eufóriát semmi nem adta még soha semmi. Egy jó bor, egy jó szex mondjuk, egy jó ebéd, egy jó impluzus, egy jó sok minden… az meg tudja adni, de a közelében sincs. Nem léphetek vissza ugyanoda. Dolgom van, feladataim vannak, gyerekeim vannak.

A teljes beszélgetést az alábbi videón lehet megnézni:

Kiemelt kép: Liluland/Youtube

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik