Szórakozás

Galambos Lajos a feleségét értintő vádakról: Nevetséges hülyeség

Két és fél évvel a közműlopási ügy kirobbanása után megkezdődött Galambos Lajos büntetőtárgyalása, ahol felesége is vádlott. Sem a zenész, sem pedig neje nem tettek vallomást azonban, arra hivatkozva, hogy ügyvédjüknek nem volt elég ideje felkészülni a 44 ezer oldalas iratanyagból.

Ez áll Galambos Lajos nyilatkozatában
A zenésznek először volt alkalma megosztania panaszát a bírósággal.

A trombitás azonban panaszt tehetett, így a bíróság előtt olvasta fel nyilatkozatát, amiben továbbra is ártatlannak vallja magát. Galambos Lajos a tárgyalás után a Borsnak is nyilatkozott, amelyben feleségéről, Boglárkáról beszélt.

A feleségemnek semmi más bűne nincs, csak az, hogy a feleségem, és már most látható, vele kapcsolatban egy célja volt az ügyészségnek: mondjon rám valami terhelőt

– kezdte a lapnak Lajcsi.

Én már sok szarban voltam, de optimista vagyok, és minden vádpontban bebizonyítom az ártatlanságomat. Ellenem valóban összehordtak ezt-azt, és ha rajtuk múlna, lehet, hogy fel is akasztottak volna. Boglárkának viszont nincs mit bebizonyítani, a vele szembeni vádirat megdöbbentő, elképesztő volt végighallgatni ezt a rengeteg csúsztatott és valótlan információt. Ez olyan, mintha egy férfit megrágalmaznak nemi erőszakkal, mert megvannak az eszközei hozzá. Nevetséges hülyeség.

Kiemelt kép: RTL Klub

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik