Élő Szórakozás

Sokáig emlékezni fogunk erre a királyi esküvőre

A május 19-i királyi esküvő legfontosabb pillanatai.

Kiemelt kép: Aaron Chown – WPA Pool/Getty Images

Ezért nem hívták meg a brit miniszterelnököt

Az M1-nek nyilatkozó protokoll szakértő Ocsenás Katalin azt mondta, Harry herceg és Meghan Markle esküvője arisztokrata esküvő, ami nem a politikusokról szól. Az esküvőre nem hívták meg Theresa May brit miniszterelnököt, de még Barack Obama volt amerikai elnököt sem, akinek pedig legendásan jó a kapcsolata a herceggel. Igaz, eddig arról volt szó, hogy Obamát azét nem hívták meg, mert akkor meg kellett volna hívni Donald Trumpot is.

Megérkeztek az első sztárok is a királyi esküvőre

A CBS News Twitteréről tudjuk, hogy Idris Elba amerikai színész, és Oprah Winfrey is megérkezett már az esküvőre. A Guardian azt írja, az énekes James Blunt is ott van már.

Kiemelt kép: Shaun Botterill/Getty Images

Érkeznek az első vendégek az esküvőre

A Daily Mail szerint Harry herceg már kijelentkezett a hotelből, ahol az esküvő előtti éjszakát töltötte bátyával, Vilmos herceggel, és ezzel egyidőben már elkezdtek szállingózni az első vendégek is, de egyelőre egy hírességet se fedeztünk fel közöttük.

Hatalmas a tömeg és jó az idő a Windsor-kastélynál

Szerencséje van Harry-éknek, mert az élő közvetítés szerint annyira jó az idő, hogy úgy néz ki, elázni már nem fognak, mint ahogy azok sem, akik a Windsor-kastély előtt ácsorognak, hogy elsőként láthassák az előttük elkocsikázó friss házasokat.

Fotó: Sky News

Az IKEA a királyi esküvővel viccelődik

Az IKEA magyarországi Facebook-oldalán tett közzé egy gyilkos humorú posztot az egyik Harry nevet viselő székükről.

Közeledik a királyi esküvő, de nálunk Harry még mindig elérhető!

Közeledik a királyi esküvő, de nálunk Harry még mindig elérhető! :)

Közzétette: IKEA – 2018. május 19.

Kiemelt kép: Getty Images

Élőben lehet majd nézni az esküvőt

Senki nem marad le semmiről, több tévé is közvetíti majd Harry heceg és Meghan Markle esküvőjét, és természetesen a neten is kismilliónyi stream érhető el. A Sky News például Ultra HD-ban közvetíti az eseményeket, egyenesen a templomból, nem kell ide meghívó sem.

Meghan Markle rangot kapott Erzsébet királynőtől

Erzsébet királynő azzal kezdte a szombat reggelt, hogy még az esküvő előtt bejelentette, unokájának, Harry hercegnek adja a Sussex-i hercegséget, így Harry hivatalos neve mostantól Sussex hercege, Dumbarton grófja, illetve Kilkeel bárója lesz. Harry herceg új státuszát az esküvővel megkapja Meghan Markle is, aki így

Őfelsége, a Sussex-i hercegné

lesz.

Kiemelt kép: Getty Images

Már a mesterlövészek is elfoglalták a helyüket

Az eddigi hírek szerint Harry herceg és Meghan Markle esküvője 12 milliárd forintnak megfelelő összegbe kerül, ebből pedig rengeteget költöttek a biztonságra, hisz egyszerre, egy helyen tartózkodik majd az egész brit királyi család, illetve egy rakás celeb is, ezekre az emberekre pedig fokozottan kell vigyázni.

Nem véletlen, hogy a mesterlövészek már most elfoglalták a helyüket:

Fotó: Jack Taylor/Getty Images

Kiemelt kép: Jack Taylor/Getty Images

Sokan már az éjjel letáboroztak a királyi esküvő helyszíne előtt

Harry herceg esküvője legalább akkora esemény a britek számára, mint Lajos herceg születése, így ahogy a Lindo Wing előtt is letáboroztak a királyi család fanatikus rajongói, most is akadtak, akik már egy nappal korábban kitelepültek a Windsor-kastély elé.

Galéria
Fotó: Dan Kitwood/Getty Images
Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik