Londonban híres lett egy croissant. Mutatjuk, hogy miről is van szó:
A pékáru amúgy – a címben említettel ellentétben – nem égett meg (reméljük), viszont
néven árusítják. Nem is olcsó: 1,8 font, azaz körülbelül 630 forint az ára.
Egy Amy Charlotte Kean nevű nő fotózta le, és töltötte fel a Twitterre a képet, és a kommentekből leginkább az derül ki, hogy az emberek – hogy is mondjuk, – kissé szkeptikusak az aktív szenes croissant-nal kapcsolatban. Az egyik felhasználó például ezt írja:
– Hú, Barry, mit kezdjünk ezzel az odaégett adaggal? – Várj csak, Dave, van egy ötletem!
Ez úgy néz ki, mint ami egy kutyából távozott.
Egy másik user meglátta a dologban az üzleti lehetőséget:
Vajon az aktívszenes kenyérért mennyit kérnek el?
How much do they charge for charcoal-activated bread? pic.twitter.com/NDDRQEW13O
— Yehuda Shapiro (@YehudaShapiro) April 17, 2018
Az aktív szénnel megspékelt vegán sütit árusító kávézó szerint a croissant-nak jobb íze van, mint ahogy kinéz (Ronda, de finom – emlékszünk még?); de ezt a kép feltöltője sem megerősíteni, sem megcáfolni nem tudta, lévén, hogy nem kóstolta meg (pedig nagyon csábító).
A Coco di Mama nevű hely azt is elárulta, hogy a termék nemcsak finom, de egészséges is; segíti a szervezetet a méregtelenítésben.
Ja! Akkor oké.