Szórakozás

Dopeman a balesetéről: Három életet mentettem meg

Ahogyan a 24.hu elsőként megírta, Dopeman pénteken délután súlyos autóbalesetet szenvedett. A rapper a barátnőjével utazott egy Audiban, amikor egy Suzuki a másik sávból beléjük hajtott. Dopeman az árokban kötött ki a kocsijával. A balesetben súlyosan megsérült a lába, a kezén pedig égési sérüléseket szenvedett a kidurrant légzsák miatt. Mellette ülő barátnőjének csak egy letört körme bánta a karambolt. A másik autó sofőrje súlyosan sérült, kórházban kezelik.

Haladtunk az úton, aztán először azt hittem, hogy egy bunkó leszorítós előzést látok a szembe jövő sávon. Elkezdtem lefelé húzni a kocsit, mert azt gondoltam, elfér majd a két sáv között, középen. De az meg csak jött felénk továbbra is, ezért lehúztam teljesen a kocsit oldalra, de ott meg már árok volt. A Suzuki így is frontálisan belénk jött. A vezetői oldal elejét csapta telibe és belökött az árokba. Szerencsére nem hagyott el a lélekjelenlétem, nem volt semmi ijedtség, vagy ilyesmi. Úgyhogy végül mondhatom azt is, hogy három életet mentettem a magaméval együtt

– mondta a Borsnak Dopeman, aki már viccelődött is a kórházban.

Azt mondta a nő a helyszínelőknek, hogy elaludt. Mindezt este hétkor sikerült szegénynek, biztos fáradt volt. Remélem azért legközelebb, ha rátör az álmosság, akkor máshol akar majd megágyazni. Tudom, hogy megosztó figura vagyok, de azért ilyen lelkesen nem kéne rám vadászni.

(Kiemelt kép: TV2)

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik