Szórakozás

Idén rekordszámú magyar celebbaba született – Itt a lista

Az év végén gyakran vetünk számot mindenféle dologgal kapcsolatban. Mi most azt gyűjtöttük össze, hogy 2017-ben hány magyar és külföldi híresség tett a népességnövekedésért. Voltak, akik első gyermeküket hozták világra, többen testvérrel bővítették  a családot, de olyanok is akadtak, akiknél egyből duplán jött az öröm, ikrek formájában.

Január

Janet Jackson január 3-án egészséges kisfiúnak adott életet. Az 51 éves énekesnő első gyermeke az Eissa Al Mana nevet kapta.

My baby and me after nap time.

Janet Jackson (@janetjackson) által megosztott bejegyzés, 2017. Ápr 14., 18:17 PDT

Az egykori Spice Girl, Geri Halliwell január 21-én született fia három nevet is kapott: Montague George Hector.

Az 50 éves Fejős Éva január 23-án adott életet első gyermekének, Linda Zsófiának. Az írónő már nagyon várta a kicsit, a tökéletes harmónia azonban nem sokáig tartott, hiszen párja szeptemberben elhagyta őket.

💝🌸 Jön a foga ❤️#summer #holiday #loveher #lazanap

Fejős Éva (@fejoseva) által megosztott bejegyzés, 2017. Jún 25., 16:14 PDT

Február

Dancs Annamari és Kerényi Miklós Máté február 18-án köszönthették a legifjabb Kerényi Miklóst – habár a nagypapa, KERO szexuális zaklatással kapcsolatos botrányai miatt idén ez a név nem cseng túl szerencsésen -, ám a családi idill náluk sem tartott sokáig. Az apuka decemberben egy másik nő oldalán találta meg a boldogságot.

Király Viktor ugyan még vár az apsággal, de ikertestvérének, Bennek február 19-én világra jött kisfia, Kai. A pici azóta már járt Magyarországon is.

Március

Som-Balogh Edina március közepén kétszeres édesanyává vált. Vetélése után kisfia végre kapott egy testvért, Lilient.

Már túl vagyunk egy szuper edzésen!😉 @divafitness.gildamax #divafitness #together #fitness #mybaby #mylife #momlife

Som-Balogh Edina (@sombaloghedina) által megosztott bejegyzés, 2017. Nov 7., 02:55 PST

Dopeman nagybácsi lett. Öccsének fia született, akit PetiDope-ként mutatott be a közösségi oldalán.

#gyerekcsere 😂💖😍👍 https://youtu.be/S_3_9vOvIew

Pityinger László (@dopemantv) által megosztott bejegyzés, 2017. Okt 12., 05:59 PDT

A Wonder Womanként ismert színésznő, Gal Gadot is márciusban adott életet második lányának, Mayának.

Április

A Farm című realityben egymásra talált pár, Brigi és Gergő kapcsolata annyira komolyra fordult, hogy április 20-án megérkezett közös gyermekük, Miló. Briginek a kisfiú már a negyedik gyermeke.

Május

A Barátok Közt egykori Lindája, Munkácsy Kata 24 évesen adott életet Serbán Attilával közös kislányának. Hanka május 6-án született.

Horváth Éva 38 évesen vált anyává, amikor május 7-én világra hozta, Kristófot, akivel azóta egy távoli családi nyaralást is bevállaltak.

👶🏻🙃#mylifewithkristof#traveltheworldwithababy#soon#travelgram#igtarveller#travel#beautifulplaces

Horváth Éva (@evahorvathofficial) által megosztott bejegyzés, 2017. Nov 25., 02:19 PST

Rónai Egon ötszörös édesapa lett. Jelenlegi felesége harmadik közös gyermeküket, Vilmost májusban szülte meg. Erdei Zsolt harmadik  – mostani párjával második közös – gyermeke szintén a Vilmos nevet kapta. Koraszülöttként, két hónappal korábban május 18-án jött világra. Veiszer Alinda május 13-án adott életet második gyermekének. A kisfiút Jakab Simonnak nevezték el.

Június

A birkózó Bárdosi Sándor június első napjaiban vált kétszeres édesapává. Fia után egy kislánnyal, Bárdosi Majával bővült a család.

Mi így szeretünk óraátállítás…🙄😴 #éljenakoraikelés😣neeeeeeem…

Ildikó Bárdosi (@bardosiildi) által megosztott bejegyzés, 2017. Okt 28., 23:44 PDT

A dj Lotfi Begi lánya után egyből két fiút kapott. Az ikrek, Zalán és Zorán június 30-án születtek meg.

A hónapban még egy híres ikerpár született. Beyoncé is ekkor hozta világra Sirt és Rumit, akiknek szintén egy nővérük van.

Sir Carter and Rumi 1 month today. 🙏🏽❤️👨🏽👩🏽👧🏽👶🏾👶🏾

Beyoncé (@beyonce) által megosztott bejegyzés, 2017. Júl 13., 22:10 PDT

Július

Az Éjjel-Nappal Budapestben egymásra talált páros ÉNB Liza és Karesz, azaz Simon Bernadett és Tihanyi Péter is szülőkké váltak. Panka július 27-én érkezett meg.

Egy vámpírbaba is világra jött a nyáron. A Twilight filmek színésznője, Nikki Reed és A Vámpírnaplók sorozatsztárja, Ian Somerhalder július 25-én köszönthették lányukat, Bodhi Soleilt.

Augusztus

A Fresh együttes egyik énekesnője, Gyulai Viki augusztus 24-én adott életet első babájának, Samunak. Az anyukát császározni kellett, mivel a kisfiú négy és fél kilóval jött a világra.

💙#samu #babyboy #iloveyou #momlife #photography #storymagazin #myson #smile #happy #instadaily #ikozosseg #mik

Viktoria Gyulai (@vikigyulai) által megosztott bejegyzés, 2017. Okt 30., 09:54 PDT

A Facebook alapítójának, Mark Zuckerbergnek és feleségének augusztus végén megszületett a második gyermekük is, aki roppant kreatív módon az August nevet kapta.

Baby cuddles are the best.

Közzétette: Mark Zuckerberg – 2017. szeptember 3.

Szeptember

Az olimpiai bajnok teniszezőnő, Serena Williams szeptember elsején lett anya. Kislányát Alexis Olympia Ohanian Jr.-nak nevezték el.

ÉNB Barbi, azaz Csákány Mónika azért hagyta ott a sorozatot több mint négy év után, hogy az anyaságra koncentrálhasson. Lánya, Lilien szeptember 10-én született meg.

Kiscsizma az ablakban. 😄 Várjuk a Mikulást. Virgácsot nem kérünk! 😄🙈🎅❄️☃️❤️

C s á k á n y M ó n i k a (@csakanymonika) által megosztott bejegyzés, 2017. Dec 5., 10:25 PST

Besenczi Árpád szeptember 9-én született kislánya a Liána nevet kapta. A színésznek ő már a negyedik gyermeke.

Szinetár Dóra 40 évesen, szeptember 20-án szülte meg harmadik gyermekét, Benjamint. Néhány nappal később kiderült, hogy a baba Down-szindrómás, ám a színésznő kijelentette, hogy nem kér a sajnálkozásból. Habár a betegségről a szülők sem tudtak a várandósság során, Szinetár elmondta, hogy a terhességmegszakítás egyébként sem lett volna opció számukra.

Hogy elébe menjünk a félreértéseknek és a találgatásoknak… és hogy megakadályozzuk-bár ezt nem nagyon lehet- a “hűha!”, “tragédia”, “dráma”, “micsoda szörnyűség”, szalagcímeket, az általunk továbbra sem kért, rólunk szóló bulvár-cikkek felett. A napokban egy genetikai vizsgálat eredményeképpen- amit a kórházi gyermekorvosunk javaslatára készíttettünk- megtudtuk, hogy Benjamin babánk fizikailag teljesen egészséges, és bár úgy tűnik csak egy enyhe fokozatban, de Down-szindrómás. A várandósság alatt nem csináltattunk semmilyen erre vonatkozó szűrővizsgálatot az ultrahangokon kívül, mert a baba “kiszűrése”- életének elvétele- egy esetleges Down-szindróma esetén sem volt számunkra opció. Mindig is úgy gondoltuk, ha a Jóisten úgy dönt, hogy egy Downos emberkétől kell tanulnunk szeretetet és elfogadást, akkor így kell lennie. Ezt most is így gondoljuk. Csodálatos családunk van, ahogy a szüleinktől mindig is szeretetet és elfogadást tanultunk, ezt tanítjuk a gyermekeinknek is, akik végtelen szeretettel reagáltak a hírre, és ha lehet, még nagyobb imádattal néznek a kisöccsükre. Arra jutottunk, hogy egy újabb közös feladatot kaptunk, és ebből is a legjobbat fogjuk kihozni, elsősorban a gyermekeink boldogságát szem előtt tartva. Ahogy azt tettük eddig is. És mindeközben borzalmasan büszkék vagyunk a mi legkisebb gyönyörű kicsi babánkra is, és tudjuk, hogy jobb helyre nem is kerülhetett volna. Így teljes a családunk, ezzel az édes, igazi kis szeretet-gombóccal. Ha bárki gondol ránk Vele kapcsolatban, kérjük, hogy így tegye, sopánkodásnak és sajnálkozásnak semmi helye nincs, Benjamin az életünk egyik legszebb ajándéka, és mi igyekszünk méltónak lenni a feladatra, hogy felnevelhessük. Ezúton kérjük a sajtó képviselőit, hogy tartsák tiszteletben a döntésünket, miszerint ebben a témában csak és kizárólag mi -Benjamin szülei- kívánunk nyilatkozni, azon túl ezzel a témával ne foglalkozzanak. Továbbá a fenti írás felhasználását, csak annak teljes terjedelmében való idézésének esetében engedélyezzük. Szinetár Dóra és Makranczi Zalán

Szinetár Dóra Official (@szinetardora) által megosztott bejegyzés, 2017. Okt 5., 00:51 PDT

Október

Az Operettszínház művésze, Vágó Bernadett és Miller Zoltán is szülők lettek. Október 13-án született meg Bella lányuk.

Az egykori szépségkirálynő, Cserháti Tamara kisfiúnak adott életet október 27-én. A baba neve: Adamski Ben.

Indulunk ebedelni🐣

Tamara Cserhati (@tamaracserhati) által megosztott bejegyzés, 2017. Nov 13., 09:08 PST

November

Sub Bass Monster alias Máté Szabolcs büszkén újságolta el november 1-jén, hogy Belián fia tovább viszi a mikrofont.

Czippán Anett a FemCafé élő adásában árulta el, hogy második babáját várja. Akkor az is kiderült, hogy a műsorvezető meg volt győződve arról, hogy fia után lánya születik majd, de a megérzése nem vált be. Soma november 20-án érkezett meg.

Czippán Anett (@czippananett) által megosztott bejegyzés, Dec 27., 2017, időpont: 2:53 (PST időzóna szerint)

Christiano Ronaldonak november 12-e óta már négy gyermeke van. A legkisebb az Alana Martina nevet kapta.

A Alana Martina acaba de nascer! Tanto a Geo como a Alana estão muito bem! Estamos todos muito felizes! ❤️

Cristiano Ronaldo (@cristiano) által megosztott bejegyzés, 2017. Nov 12., 12:19 PST

December

Szabó Zsófi is anya lett az év utolsó hónapjában. Kisfiát időzített szüléssel, december 4-én hozta világra. A műsorvezető és férje sokáig gondolkoztak, hogy milyen nevet válasszanak, végül a bibliai Mendelre esett a választás.

Szabo Zsofi (@szabozsofi) által megosztott bejegyzés, Dec 4., 2017, időpont: 9:40 (PST időzóna szerint)

Hámori Gabriella színésznő is világra hozta első gyermekét. Politikus párjával, Juhász Péterrel közös kislányukat Lottinak nevezték el. Ebben a hónapban Enrique Iglesias is apa lett: Anna Kurnyikova terhességéről senki sem tudott, ráadásul ikreknek adott életet.

És akiket várunk még…

Habár a fenti már így is egy szép terjedelmes lista, azokról sem feledkezünk meg, akiknek a gyermekük ugyan csak 2018-ban születik majd meg, de érkezésük híréről már tudunk egy ideje.

A rádiós Cookyt például 27 évvel fiatalabb barátnője ajándékozza meg hamarosan egy gyerekkel, de a legkisebb Vastag fiúnál, Vastag Tamásnál is érkezik a második baba. Földes Eszter és Lovasi András már bejelentették, hogy gyermekük fog születni. Kapócs Zsóka sokévnyi próbálkozás után az év elején lesz anya, de az egykor Barátok Közben szereplő, Kardos Eszter is babát vár. Balássy Betti és Varga Feri néhány hete jelentették be, hogy váratlan módon bővül a családjuk.

A külföldi utódok közül egyértelműen Katalin heregné és Vilmos herceg harmadik gyermeke fogja kapni a legnagyobb felhajtást, de a Kardashian-Jenner klánnál is ugrásszerűen bővül majd a család. Kim Kardashian harmadik gyerekét béranya hordja ki, Khloe Kardashian és a 20 éves Kylie Jenner azonban először szülnek majd. Miranda Kerr Orlando Bloom után második férjének is szül egy gyereket, Chrissy Teigennek és John Legendnek, valamint Adam Levinenek és modell feleségének, Behati Prinsloonak pedig a második közös gyermekük van úton. Alec Baldwin pedig 60 évesen lesz ötszörös apuka. Dwayne Johnson és felesége két kislányuk után már a harmadikat várják és a Született feleségek egykori sztárja, a 42 éves Eva Longoria is anyai örömök elé néz.

Kiemelt kép: Instagram/Horváth Éva

Ajánlott videó

Olvasói sztorik