Szórakozás

Berki Krisztián durva sértésekkel alázza Ázsia Expresszes versenytársait

Az Ázisa Expressz versényének győztes párosa, Berki Krisztián és Ambrus Attila könyvet jelentettek meg a realityben megélt kalandjaikról, ráadásul a versenytársakat sem kímélték. Minden celebről megírták a véleményüket, ami nem csak szubjektív, de durván sértő és megalázó is.

R. Kárpáti Péter és kislánya, Rebeka. Egy bukott sorozatszínész, aki színházban is alig játszik, elhozta a lányát, aki nagyon szép kapcsolatokban szeretne sze­repelni, de közben a Jóban Rosszban huszonhatodik színész­nője és a Forma–1-es hosztesz­csapat tagja. Na, most el lehet képzelni, hogy mi történik ezekkel a lányokkal egy Forma–1-es afterpartyn

– olvasható a könyvben, amire Kárpáti Rebeka már reagál is a Borsnak:

Az egész röhejes. Én ismerem magam, és tiszta a lelkiismeretem, nem szándékozom magyarázni a bizonyítványomat. Szomorú, hogy Berki úgy akar előrejutni, hogy másokon áttapos.

A legmeglepőbb az egészben, hogy Berki még Fésűs Nellynek is beszólt, akivel még A Nagy Duett idején fűzte szorosra a barátságát, amit azóta is ápol.

Aztán ott volt a Fésűs Nelly-Muri Enikő páros. Személyükben érkezett egy olyan színésznő, akit sosem láttunk színpadon, mindig a vándorcirkusz színészei között tűnt fel. Se nem jó énekes, se nem jó színész. Van egy csávója, aki három per hármas ügynök volt, név nélkül, Vajtó Lajos. Az élet is fáj neki. Muri Enikő az a mogyoróagyú énekesnő Magyarországon, aki az Operettszínház hivatásos énekese volt, és olyan hülye, hogy egy tévéműsor kedvéért kirúgatta magát a színházából, miután egy teljes operettgárdát hagy cserben.

Fésűs Nelly nem is tudta hova tenni a dolgot:

Nagyon szánalmasnak tartom, hogy Krisztiánnak erre van szüksége, hogy sikeres legyen a könyve. A Nagy Duett alatt azt gondoltam, jóba lettünk, két nappal ezelőtt még egy közös, ölelkezős képünket is elküldte a Viberen.

Muri Enikő pedig kieklt magából:

Nem tudtam erről. Ennek az embernek mindig kell valami, hogy fennmaradjon. Ez nem az én szegénységi bizonyítványom, hanem az övék. Kívánom, hogy legyen sikeres a könyve. Nem szeretnék ezen pörögni, szarok Berkire. Persze, attól függetlenül, hogy így állok hozzá, nem mondom, hogy nem esik rosszul, de mit kezdjek egy ilyen emberrel?

Kiemelt kép: TV2

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik