Szórakozás

Berkiék elárultak, mire költik az Ázsia Expresszes millióikat

Az Ázsia Expressz nyertes párosa Berki Krisztián és Ambrus Attila lett. Előbbit utolértük telefonon: a nehézségekről és a nyeremény sorsáról kérdeztük.

A Fem 3 műsorvezetőjének két hétig tartott megszoknia, hogy pénz nélkül kénytelen elboldogulni. Itthon minimum egymillió forinttal a zsebében közlekedik, és ha bárminemű problémája akad, pénzzel intézi. Vietnamban viszont legtöbbször kápé nélkül kellett létezniük.

Az anyagi problémák után az éhezést volt a legnehezebb elviselnie az amúgy fehérjéken élő Berkinek. Berki és Ambrus sokszor élt vissza a méltán híres ázsiai vendégszeretettel: ingyen utaztatták magukat a tuk-tuk járgányon, és csak az út végén szembesítették a sofőrt szerencsétlen helyzetükkel. Aki nézte az adást, jogosan gondolhatta, hogy tisztességtelen úton sikerült megoldaniuk az A-ból B-be jutást, de Krisztián elárulta, hogy minden esetben csekély ajándékokkal kompenzálták a pórul járt vezetőket.

A két spíler végül úgy döntött, hogy a nyereményét szétosztja a többi játékos között, mégpedig úgy, hogy maguknak egy árva petákot sem hagynak. A legszórakoztatóbb az egészben, hogy egyetlen szereplő sem hitte el nekik ezt az egyébként szép gesztust.

De minden kiderül, amikor a TV2 átutalja a nyereményt.

Kiemelt kép: Nánási Pál

Ajánlott videó

Olvasói sztorik