Szórakozás

Boros Lajosnak elege van a fájdalomból

Boros Lajos (Boros Lajos)
Boros Lajos (Boros Lajos)

Boros Lajos január végén került kórházba, amikor is kiderült, hogy szíve mindössze csak 35 százalékosan működik. A rádióst azonnal meg kellett műteni, pacemakert kapott, illetve orvososai hízókúrát rendeltek el nála, hogy később két szívbillentyűjét is helyrehozhassák.

Boros Lajos (Boros Lajos)
Boros Lajos: Nem vagyok rákos
Úgy érzi, olyan szimpátia hullámot kapott, amit csak a halál árán tud megváltani az ember.

Borosnak a beavatkozás előtt öt kilót kellene híznia, ám az eddig eltelt, közel két hónap alatt mindössze csak egyetlen kilót sikerült felszednie.

Eddig csak egyet sikerült, de ezt is nagy sikerként élem meg. Mondtam is magamnak: most légy okos, Boros Lajos! Lehet geggelni, mert ilyen az, ha a hóhért akasztják. Szerencsére remek emberekkel, sőt, kiváló szakemberekkel vagyok körülvéve, akikben feltétel nélkül bízom. Három-négy kórházban is végeztek rajtam vizsgálatokat, hogy a billentyűműtét előtt alaposan átnézzenek. Majdnem minden fájdalommal járó vizsgálatot, legyen az egy cső ledugása a torkomon vagy a gerincfolyadékom megcsapolása, altatásban végeztek. Máshogy nem is egyeztem volna bele, mert kicsit már elegem van a fájdalomból

mesélte a Blikknek a rádiós, aki azt is hozzátette, hogy az altatásból általában mindig vicces stand-up előadásokat tartva ébred, amiből úgy érzi, össze kellene állítania egy kórházas humorestet.

(Kiemelt kép: MTI / Beliczay László)

Ajánlott videó

Olvasói sztorik