Szórakozás

Détár Enikő: Ottmaradtam az első férfi oldalán, aki érdekelt

Meglepően békésen zajlott válása Rékasi Károllyal, ennek már több éve, azóta egy másik férfival él együtt új házban, távol a város zajától. A Blikk megkérte, hogy emlékezzen vissza életének nehéz időszakára, így válásáról mesélt Détár Enikő.

Közel 30 éves kapcsolat után vált el a pár, ezután voltak rosszabb időszakai a színésznőnek, de a depresszióba sosem csúszott bele.

Egyéjszakás kalandban is volt részem, csak aztán más irányba vitt a karmám. A válás közben viszont az járt a fejemben, hogy belevetem magam az életbe a hervadó bájaimmal, hiszen anyu nyugdíjasan is mindig több telefonszámmal tért haza az IBUSZ-utakról. Aztán ott maradtam az első férfi oldalán, aki valóban érdekelt, és úgy tűnik, én is őt.

Mióta újra hosszabb kapcsolatban él, óhatatlanul összehasonlítja a kettőt, bármennyire is nem tartja jó ötletnek:

Ebből a szempontból én sem vagyok kivétel, de mivel mára beláttam, hogy én sem vagyok tökéletes, mint ahogy senki sem az, amikor ez a hangulat megtalál, most már mindig mosollyal nyugtázom, és elsuttogom magamban Rezovits Paula legendás monológját: Miért nem a Hufnágel Pistihez mentem feleségül!

Kiemelt kép: MTI / Szigetváry Zsolt

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik