Szórakozás

Mutatjuk a videót, ami miatt letiltották az Instagramról azt az olasz politikust, aki orális szexet ígért minden szavazójának

Arról egylőre nem sok hír van, hogy a 28 éves politikai pályára kívánkozó modell hogyan áll a 19 millió szavazó kielégítésével, de azt már tudjuk, hogy szívesen megismerkedett volna azzal a férfival, aki bionikus pénisszel veszítette el a szüzességét.

Paola Saulino azzal vált híresség, hogy annyira ellenezte az azóta megbukott miniszterelnök, Matteo Renzi által javasolt alkotmányos reformterveket, hogy felajánlotta: mindenkit orális örömökben részesít, aki a népszavazáson nemmel voksol.

A nem mindennapi politikai aktivista most azzal borzolta a kedélyeket, hogy Instagramra egy olyan videót töltött fel, amelyet kénytelenek voltak törölni a moderátorok. Bár a felvételeken nem történik semmi konkrét szexuális akt, de az üzenet egyértelmű. És itt most nem a politikai üzenetre gondolunk:

Saulino persze azt gondolja, hogy az Instagram azért blokkolta a profilját, mert az általa közvetített politikai üzenetek befolyásolhatnák a most vasárnap megrendezett választásokat.

Attól félnek, hogy befolyásolhatnám a választást azzal, ha rendeznék még egy orál túrát.

Írta a politikus.

Mirror

Ajánlott videó

Olvasói sztorik