Szórakozás
Budapest, 2014. március 19.
Oszvald Marika operetténekes a Hogy volt!? címû tv-mûsor felvételén, az MTVA Kunigunda utcai gyártóbázisának 7-es stúdiójában. A mûsorban Tiboldi Mária színésznõ, operetténekes munkásságára emlékeznek vissza pályatársaival.
MTVA Fotó: Zih Zsolt

Oszvald Marika cáfol: Nem vagyok beteg

24.hu
24.hu

2018. 02. 23. 13:21

Tegnap egy picit fölment a vérnyomásom. Az egyik újságban azt olvastam saját magamról, hogy szívszorító küzdelmet folytatok. Nem én folytatok szívszorító küzdelmet, hanem a lökött újságírónő, meg főszerkesztőnő, aki kitalálja ezeket a címeket az újságba, ugyanis biztos vért izzadnak, hogy el tudják adni az újságot…

– fakadt ki a FEM3 Caféban Oszvald Marika, aki egyébként köszöni szépen jól van, és nincs szüksége műtétre. Az utóbbi időben ugyanis rengeteg cikk jelent meg, miszerint orvosi beavatkozásra szorul.

Nem vagyok beteg! Néha fáj, de a fájdalom nem állandó. Van, hogy napokig semmi nincs, aztán egyszer csak elkezd fájni az embernek a térde, de el is múlik

– tette hozzá a színésznő, aki elmondása szerint régi sportbalesetek miatt fájlalja néha egy-egy testrészét, de egyébként teljesen jól van.

(Kiemelt kép: MTVA/Zih Zsolt)

vissza a címlapra

Ajánlott videó mutasd mind

Kommentek

Budapest, 2018. március 13.
A Magyar Tudományos Akadémia (MTA) székháza a főváros V. kerületében, a Széchenyi István téren. 
Az alkonyi felvételen gépjárművek haladnak az id. Antall József rakparton.
MTVA/Bizományosi: Jászai Csaba 
***************************
Kedves Felhasználó!
Ez a fotó nem a Duna Médiaszolgáltató Zrt./MTI által készített és kiadott fényképfelvétel, így harmadik személy által támasztott bárminemű – különösen szerzői jogi, szomszédos jogi és személyiségi jogi – igényért a fotó készítője közvetlenül maga áll helyt, az MTVA felelőssége e körben kizárt.
Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
24-logo

Engedélyezi, hogy a 24.hu értesítéseket
küldjön Önnek a kiemelt hírekről?
Az értesítések bármikor kikapcsolhatók
a böngésző beállításaiban.