Szórakozás

Kefir: Perre megyünk édesanyám miatt

Az énekes édesanyja 2016 szeptemberében zuhant le a siófoki könyvtár 15 méteres lépcsőjén, miután az eső miatt csúszóssá vált. A nő koponyája betört, agya két oldalt bevérzett és homloklebenyének egy része elhalt, azóta se gyógyult fel teljesen. A maradandó károsodás ellenére a könyvtár nem vállalta a felelősséget, ezért a család pert indít.

Már a bíróság előtt van az ügy, várjuk, hogy értesítsenek a tárgyalás időpontjáról. Peren kívül nem tudtak megegyezni az ügyvédeink, de mi nem hagyjuk ennyiben. Perre megyünk édesanyám miatt

– mondta a Blikknek Kefir.

Kiderült, hogy miből él Kefir hétköznap
A V-Tech egykori frontemberének nem lenne elég az éneklésből származó bevétel.

Az énekes édesanyja, Katalin a baleset óta megváltozott és ezt nehezen viseli, szeretné, ha igazságot szolgáltatnának neki.

Szomorú vagyok, mert a baleset óta megváltozott a személyiségem. Érzem, hogy gyorsan elvesztem a türelmemet, és sajnos, gyakran vannak dühkitöréseim is. Tudom, hogy nem könnyű most velem. Szeretném visszakapni a régi életemet. Borzasztó igazságtalannak érezném, ha hivatalosan nem mondanák ki, hogy a könyvtár hibázott. Elfogadhatatlan a hozzáállásuk, a baleset napján még az ottlétemet is letagadták. A legfontosabb, hogy ez még egyszer ne fordulhasson elő.

Kefir édesapja azt is elmondta a napilapnak, hogy feleségének pszichológusra van szüksége a történtek óta.

Sokat segít neki, ki tudja magából beszélni a feszültséget, és az igazságügyi orvos szakértő véleményére is szükségünk volt, hogy a pert elindíthassuk. 36%-os agykárosodást állapítottak meg nála, ami javulhat és romolhat is a jövőben. Egymillió forintra pereltük a könyvtárat, ahonnan egy bocsánatkérést sem kaptunk.

Kiemelt kép: TV2

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik