Szórakozás

Kiderült, hogy miből él Kefir hétköznap

Kecskés Tibor, azaz Kefir azok közé a hírességek közé tartozik, akik a 90-es években megszerzett vagyonukat nem herdálták el. Az énekes meglovagolva a V-Tech sikerét, az akkor megkeresett pénzét befektette. Ma már nem csak zenélésből él, a legkülönfélébb vállalkozásokba kezdett bele.

“Szerencsére nem zenélek kevesebbet, mint régen, de tény, hogy manapság kevésbé kifizetődő szakma, mint a 2000-es évek elején. (…) A zenélésből is meg tudnék élni, de én többre vágyom, és nem szeretem, ha szabad időm van. Régebben hozzászoktam egy életszínvonalhoz, nem voltam milliárdos, de soha nem kellett nélkülöznöm, mindent megvettem magamnak, amire vágytam, és nem kellett néznem a boltban, hogy melyik kenyér az olcsóbb, ráadásul a szüleim sem így neveltek”

– mondta a Blikknek a nemrég súlya miatt alázott Kefir, aki hétvégén fellépni jár, hétköznap pedig a cégei ügyeit intézi.

Amiről eddig hallani lehetett, hogy Thaiföldön van egy apartmanja, de erre csupán befektetésként és üdülőhelyként tekint, nem megélhetési forrásként tartja számon. De emellett foglalkozott már kávégépekkel, plázákban gyerekeknek kihelyezett játékgépekkel, most van három szoláriuma, trafikja, és ipari villanyszereléssel foglalkozó céget is vezet.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik