Szórakozás

Kefir: Édesanyám homloklebenye elhalt, pert indítunk

A Sztárban sztárban is szereplő énekes édesanyja két hónappal ezelőtt zuhant le a siófoki könyvtár lépcsőjéről, de hosszú ideig senki nem segített rajta. A 68 éves asszony agya két oldalt bevérzett, koponyája betört és bordái, valamint a lába is megsérült. A helyzet súlyos volt, eleinte családtagjait sem ismerte fel és jelenleg is memórigondokkal és mozgáskoordinációs nehézségekkel küzd. A baleset után intenzívre került, később a traumatológiára helyezték át, de Kefir kénytelen volt elhozni onnan.

Öngyilkossággal fenyegetőzött, ha nem hozzuk ki onnan. Nem nyilvánították még gyógyultnak, de elege lett, embertelenek a körülmények. Folyamatosan járunk kontrollra, az utolsó két eredmény nem mutatott javulást. A homloklebenye elhalt. Személyiségváltozáson is átment szegény, amit borzasztó látni

– mesélte a Blikknek az énekes, aki azt is elmondta, hogy jogi lépéseket terveznek.

Már akkor feljelentést kellett volna tennünk, de nem ez volt az első dolgunk. Pert indítunk, nem lehet, hogy valaki leesik egy lépcsőről, amit csúszásgátlóval kellett volna ellátni. Hosszú időn keresztül senki sem segített! A szemközti bankból szaladt át hozzá egy idegen, amikor meglátta, hogy a földön hever. A könyvtárban – ahol jól ismerik őt – azt is letagadták, hogy ott járt. Nevetséges, látható a pecsét a dátummal a füzetében. Nem a kártéírtés összege a fontos, hanem az, hogy édesanyám a bíróságon azoknak a szemébe nézhessen, akik otthagyták a földön heverni.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik