Szórakozás

Kiderült, hogyan hagyta el feleségét Kerényi Miklós Máté

Mint megírtuk, egy évvel az esküvő után szakított Kerényi Miklós Máté és Dancs Annamária. A Budapesti Operettszínház két művésze hónapok óta nem alkot már egy párt, közös gyermekükről a színésznő gondoskodik.

Dancs Annamari a BEST magazinban beszélt először arról, hogyan szakított vele férje. Négy hónapos volt a kisfiuk, amikor elhagyta a férje, Kerényi Mikós Máté. A színésznő számára ez akkora trauma volt, amelyből csak a lassan egyéves Ádámka és kemény munka segítségével tudott felállni.

Hét éve ismerjük egymás Mátéval, egyszer már szakítottunk, majd újra egymásra találtunk. Sokban különböztünk, de elfogadtuk egymást, és a legnagyobb békében és boldogságban éltünk. Az utolsó három évünk mesébe illő volt. Aki ismer, tudja rólam, hogy a legnagyobb rajongással szerettem a férjemet, azt a törődést, gondoskodást, amire csak egy szerelmes nő képes, mind megadtam neki. Gyönyörű volt az esküvőnk, majd sok nehézség és küzdelem árán megfogant a babánk, aki tavaly februárban, 2 kiló 20 dekával, koraszülöttként jött világra. Szépen cseperedett, Máté ügyes apuka volt, mindenünk megvolt a boldogsághoz. Aztán nyár elején sokként ért, amikor azt mondta, ő nem boldog, másképp szeretne élni, nem így képzeli el a családot. Amikor visszakérdeztem, mit ért azon, hogy másképp, nem kaptam választ

– mondta a BEST-nek Dancs Annamária.

Kerényi Miklós Máté el is költözött otthonról, a színésznő pedig ott maradt a háztartással és egy pár hónapos baba nevelésének minden örömével és nehézségével.

Hónapokon át küzdöttem a férjemért, a házasságunk megmentéséért, kerestem a hibát, miben vagyok kevés neki, ostoroztam magam. Még október elején is könyörögtem, hogy költözzön haza. Megalázkodtam úgy, ahogyan csak egy szerelmes nő teheti. Végül el kellett fogadnom, hogy ő már rég döntött, másvalakit választott helyettem.

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik