Szórakozás

Ezért szeretjük Paris Hilton humorát

Paris Hiltonról a legtöbb embernek egy szőke Barbie baba ugrik be ölében mókusméretű kiskutyával, erőltetett fogfehérítő reklámból ismert mosollyal, rózsaszín, csilivili ruhácskában. Tény, hogy Hilton kisasszonynak ölébe hullott a gazdagság és a siker, de a közösségi oldalai alapján egyáltalán nem az az üresfejű liba, akinek sokan gondolják.

Például rengeteget adakozik, és nem szimplán pénzt utal egy szervezetnek, hanem személyesen találkozik a rászorulókkal minden utazása alkalmával, legutóbb például a mexikói földrengés áldozatainak segített házat építeni. Ezek a jótékonykodások nem csak a médiának szólnak, ugyanis sokszor egyáltalán nem számol be róluk, néhány jócselekedetéről csak az anyukájától tudunk.

That’s hot

A “That’s hot” kifejezés Paris Hilton szállóigéje lett, mindenre használja, és minden szituációban más értelmet nyer. Eredetileg egy csípős hamburger szlogenje volt, és azt jelentette, hogy ez forró, vagyis pokolian csípős. Azóta viszont Hilton saját védjegye a kifejezés, és minden helyzetben más poént rejt.

Emellett bármilyen meglepő, van humora és sokszor elég nagy adag öniróniával írja a Twitter és Facebook posztjait. Összegyűjtöttük Paris Hilton 10 legviccesebb pillanatát az elmúlt egy évből, íme a bizonyítékok, hogy Hilton a leghumorosabb celebek egyike.

 

 

1. A napokban jegyezték el, ezt is szokásos humorával jelentette be: “Eljegyeztek. That’s hot.” – írta a Twitteren.

2. A Vogue Australiának adott rövid interjút, melyben a szelfikészítés titkáról kérdezték. Röviden megfogalmazta a lényeget:

Találj egy férfit, akinek elég hosszú karja van.

3. Sokan szeretik gifekkel elmondani az érzéseiket, de kevesen tehetik meg, hogy a saját arckifejezésükből készült giffel teszik meg azt. That’s hot.

Arcunk, amikor a család bontogatja a karácsonyi ajándékokat…

4. Megkérdezte a követőit, hogy árulnak-e Guccit és Chanelt az élelmiszerboltban.

5. Megosztott egy régi és meglehetősen kínos fotót, amelyen a barátaival próbálják magukat 21 éveseknek álcázni, és hamis személyi igazolványuk is van hozzá. Ő is nevet magán, ugyanis azt kérdezi, hogy “mi a szar van rajtam?”. Hilton egyébként az elmúlt 20 évben mintha semmit nem változott volna, pont ugyanannyi idősnek néz ki ezen a képen, mint most.

6. Tisztában van vele, hogy sokan Barbie-nak gúnyolják, de ez egyáltalán nem akasztja ki, sőt: nem csak, hogy használja magára ezt a szót, de még egy Barbie és Ken fotózást is összehoztak a párjával, csak hogy igazuk legyen a piszkálódóknak.

Paris Hilton (@parishilton) által megosztott bejegyzés, Dec 27., 2017, időpont: 1:41 (PST időzóna szerint)

7. Máskor sem sértődik meg, ha vele vagy rajta poénkodnak, rendszeresen továbbosztja a saját magával kapcsolatos vicces képeket, mint például ezt is:

Paris Hilton (@parishilton) által megosztott bejegyzés, Dec 5., 2017, időpont: 9:20 (PST időzóna szerint)

8. Karácsonykor nem a szerelmével vagy a családjával készített műtermi fotókat, hanem egy malaccal. A kis disznó úgy ül az ölében, mint pár hónapos csecsemő lenne, hát lehet nem imádni ezt a képet? Ugye ismerős a kompozíció?

9. Egy rajongója Paris Hiltonnak öltözött Halloweenkor, és az outfitről egy fotót posztolt az Instagramra, mire sokan leribancozták. Paris Hilton viszont bekommentelte, hogy “That’s hot”, hatalmas örömet okozva ezzel a lánynak.

10. Néha borzasztóan előnytelen képeket is megoszt magáról, mert viccesnek találja őket, és nem aggódik azon, hogy rontják a Barbie imidzsét. Mi ez, ha nem hot.

Tegnap éjszaka: Úristen mentsd el ezt a képet, annyira jó lett!
Ma reggel pedig:

Kiemelt kép: Cole Bennett

Ajánlott videó

Olvasói sztorik