Szórakozás

Luxus Vivien bemutatta új családtagját

Luxus Röfinek hívják Vasvári Vivienék legújabb családtagját, ugyanis egy malacról van szó. A kisállatot ajándékba kapja karácsonyra Ariana, Vasváriék kislánya.

Volt már egy malacom, de sajnos csak két napig, mert a szüleim kiakadtak. De jó, hogy így alakult, mert átvertek, ugyanis óriásira nőtt, így elajándékoztuk egy farmra, s most már több száz kilós lehet. Hónapok óta kerestem, hogy a legkisebbet találjam meg. Végül sikerült, egyelőre nagyon pici, csupán 1 kilós és lány, nagyon cuki, de ha mégis megnőne, Szegedre költöztetjük, ahol van egy tanyánk. Most itt röfög össze-vissza, és megrág mindent, meg persze, szobatisztaságra kell még nevelni, így a párom nem túl boldog miatta.

mesélte a Blikknek Vasvári Vivien. Felmerül a kérdés, hogy miért nem törpemalacot választott a család, az új jövevény annyira nem illik bele fényűző világukba. Érdemes megfigyelni a malacka kötött pulóverét, mely színben illeszkedik Luxus Vivien felsőjéhez. Reméljük, hogy változatos luxus outfitekben láthatjuk még az állatot.

 

Wiwkoo (@vasvarivivien) által megosztott bejegyzés, Dec 21., 2017, időpont: 2:11 (PST időzóna szerint)

Kiemelt kép: Instagram / @vasvarivivien

Ajánlott videó

Olvasói sztorik