Szórakozás

12 kínos dolog, ami 2017-ben történt, és már el is felejtettük

Lehet, hogy 2017 nem volt a legjobb év, de legalább eseménydús volt. Számtalan említésre méltó dolog történt a celebekkel, amik még úgy is viccesek vagy furcsák, hogy a legtöbbre talán már nem is emlékszünk. Pedig ezeket nem kéne elfelejteni.

Melania Trump furán nézett a férjére

Amikor kiderült, hogy Donald Trump lesz az új amerikai elnök, már lehetett sejteni, hogy nem lesz egyszerű a következő négy év. Arra viszont senki nem számított, hogy rögtön a januári eskütételén történik már egy emlékezetes, illetve leginkább kínos és rettenetesen szomorú dolog. Ennél megfelelőbb jelzőt legalábbis nem igen találni arra, amit akkor érez az ember, amikor meglátja, hogyan nézett Melania Trump a férjére, miután az elfordult tőle.

via GIPHY

Michelle Obama ajándékot kapott Melania Trumptól

Januárban túl sok kínos dolog történt az új elnök körül. Röviddel az elnökké avatás után Melania Trump is kapott egy erős pofavágást, miután ajándékot adott a leköszönő First Lady-nek, Michelle Obamának, aki egyáltalán nem számított a dologra, és szenvedett egy sort a dobozzal a kezében.

via GIPHY

Kavarás az Oscaron

A 2017-es Oscar-díjátadó sem maradt botrány, illetve baki nélkül. A legjobb filmnek járó díjat először a Kaliforniai álom csapatának akarták adni, majd kiderült, hogy valójában a Moonlight nyerte el azt. Idén valószínűleg huszonhatszor is megnézik majd, hogy melyik borítékba mit tesznek.

via GIPHY

Nicole Kidman tapsolt – vagy valami olyasmi

Szintén februárban, és szintén az Oscaron történt még egy igen bizarr dolog – Nicole Kidman tapsolt, de úgy, mintha nem tudná, hogyan kell. Nem gondoltuk, hogy a fura kéztartásra lehet észszerű magyarázatot adni, de végülis egész hihető, hogy a színésznő állítása szerint a gyűrűje miatt nem tudta rendesen összecsapni a két kezét.

via GIPHY

A BBC élő műsorát megzavarta két gyerek

Ezért kell kulcsra zárni a dolgozószoba ajtaját, ha élőben nyilatkozol a BBC-nek.

Kendall Jenner beégett a Pepsivel

Rövid pályafutása volt Kendall Jennernek Pepsi-lányként. Épphogy csak bemutatták a főszereplésével készült reklámfilmet, azt máris mindenhonnan eltűntették. Pedig nem ő találta ki a mérhetetlenül bárgyú és sokakat sértő sztorit, miszerint egy dobozos kóla még a legkeményebb helyzetekben is megoldás.

P Diddy lefeküdt a lépcsőre a Met gálán

Mert ő így pózol és kész. P Diddy megteheti. Mint ahogy azt is, hogy évente változtat művésznevet.

Fotó: Getty Images/Taylor Hill

Taylor Swift egy bőröndben utazott

Legalábbis a Splash News képügynökség júliusban képes volt ezt írni egy fotóhoz, amin férfiak cipelnek egy hatalmas bőröndöt Taylor Swift New York-i lakása előtt. Hogy honnan vették az ötletet, miszerint Taylor Swift a rajongók és a paparazzók elől bebújt egy bőröndbe, azóta is rejtély, de az biztos, hogy a képen látható táskában nem az énekesnő, max az énekesnő cuccai hevertek.

Trump belenézett a Napba

Nyilvánvaló, hogy az az elnök, aki nem hisz a globális felmelegedésben, az nem hisz a napfogyatkozásban sem. Pontosabban abban, hogy nem túl jó, ha napfogyatkozás közben szabad szemmel nézünk fel az égre.

Nicole Kidman mást csókolt a férje helyett

Az Oscaron bénán tapsolt, az Emmy-díjátadón pedig nem a férjét, hanem egy másik pasit, Alexander Skarsgårdot csókolta szájon, méghozzá férje jelenlétében. Alexander Skarsgård egyébként a színésznő férjét alakította az HBO sorozatában, de hogy ez mennyiben indokolta a csókot, az nem derült ki.

via GIPHY

Kim Cattrall nekiment a Szex és New Yorknak

Mindenki köszönje meg Kim Cattrallnak, hogy nem lesz több Szex és New York-film, amikkel meggyalázták az eredeti sorozatot. Napokkal a forgatás megkezdése előtt jelentették be, hogy mégsem készül el a harmadik Szex és New York-film, méghozzá azért, mert a sorozat Samanthája, Kim Cattrall beintett – gagyinak nevezve a sorozat után készült filmeket, kolléganőit pedig mérgezőnek.

Melania Trump horrordekort csinált karácsonyra

Szerencsétlen First Lady szeretett volna egy kis újítást a Fehér ház karácsonyi dekorján, de olyan bénán sikerült a minimalistának szánt díszítése, hogy a meghitt és téli hangulat helyett horrorisztikus lett a látvány.

Kiemelt kép: Getty Images/Alex Wong

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik