Szórakozás

Gyerekkatasztrófa történt a BBC élő adásában, a legnagyobb örömünkre

Éppen a dél-koreai elnök piszkos ügyeiről folyt a diskurzus, amikor a szakértő irodájában elszabadult a cukisággörgeteg.

Az élő adás varázsa hétről hétre meglep minket valamilyen kacagtató szituációval, a legutóbbi eset viszont jó eséllyel bekerül majd a médiatörténelem nagykönyvébe, akkorát üt.

Történt ugyanis, hogy a BBC brit közszolgálati média műsorvezetője, egy bizonyos Robert E. Kelly külpolitikai szakértővel folytatott éppen véresen komoly Skype-beszélgetést a dél-koreai kormányválságról, amikor is Kelly 3-4 éves forma kislánya – a legkevésbé sem zavartatva magát – betipegett a irodájába.

A szakértő persze próbálta menteni a menthetőt és eltüntetni gyermekét a képből (kevés sikerrel), ám a cukiságszikla megállíthatatlanul gördült tovább, mert pár másodperccel később egy bébikompban betoppant a második poronty. Ekkor, hogy teljes legyen a katasztrófa, egy feltűnően ideges hölgy is berombolt a helyiségbe, hogy összeszedje a kicsiket, közben apunak egy nagy levegőt kellett vennie, hogy folytathassa az értekezést Park Geun-hye elnök piszkos ügyeiről.

Ha van 1 perce, akkor most tegyen le mindent és adja át magát a felhőtlen mókának, mert ilyet még nem látott:

Forrás: Independent

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik