Szórakozás

Komoly, hogy Taylor Swift egy bőröndben csempésztette ki magát a lakásából?

Taylor Swift lakása előtt fotózott egy ismert ügynökség, a Splash paparazzója. A képen nincs semmi extra, megszokott dolog, hogy szegény fotós mindent lefotóz, hátha később lesz jelentősége. Most nem volt, de egy  valószínűleg elrontott képaláírásnak köszönhetően mégis lett.

A képet, ahogy szokták, feltöltötték sok más mérsékelten érdekes fotó társaságában az oldalukra, csak az egyikhez ezt írták:

Taylor Swiftet egy hatalmas bőröndben cipelik ki a New York-i Tribeca városrészben található lakásából a teherautójáig. Majd egy tucat biztonsági őr van jelen, miközben Taylor Swfitet régóta nem látni.

A Spinnek a Splash egyik munkatársa azt nyilatkozta, nem sokkal korábban éppen Swift egyik képviselőjével beszélt, és vissza kell vonniuk a szöveget. A dolog érdekessége, hogy napra pontosan egy éve történt, hogy Kim Kardashian nyilvánosan beégette Taylor Swiftet, amiért az játszotta a hülyét, hogy nem tud Kanye West készülő daláról.

Áll a bál Taylor Swift és Kanye West között
Az énekesnőnek nem tetszik, hogy meztelenül szerepel a rapper klipjében, ráadásul a dal szövegét is megvétózta.

Akkor a rajongók Nemzeti Kígyónapnak nevezték ki július 17-ét, idén pedig gondoskodtak arról is, hogy megünnepeljék az évfordulót.

Természetesen beindultak a találgatások és a mémgyár is!

Például van, aki szerint Swift nem a bőröndben van, hanem elátkozták őt, és ő maga a bőrönd:

Srácok, ott vagyunk már? Taylor, légyszi!

Valaki előtúrt egy régi közös fotót abból az időből, amikor Tom Hiddleston és Swift jártak:

Természetesen a kígyó tematikát is belevették:

Ajánlott videó

Olvasói sztorik