Szórakozás

VV Attila: Szexuális ajánlatokat tett nekem egy főszerkesztő nő

VV Attila a Való Világ ötödik szériájának nyerteseként lett ismert, a győzelem óta azonban szinte egyetlen műsorban sem láthattuk.

Baukó Évát szexuálisan zaklatták
Emiatt nyúlt az italhoz és lett pánikbeteg.

A nyilvánosságtól való elvonulás okáról végül saját Facebook-oldalán mesélt először az egykori villalakó, aki bejegyzését azzal kezdi, hogy Baukó Éva után ő kiteríti lapjait.

Baukó Éva ma terítette a lapokat. És én megértem Őt. Én nem vagyok egy botrányhős, sőt rejtőzködve élek, ez szolgáljon…

Közzétette: VV Attila hivatalos oldala – 2017. december 4.

A mai napig megkérdezik tőlem az emberek, hogy miért nem szerepeltem a VV után soha. Na hát, az az igazság, hogy a VV5 megnyerése után én is évekig reméltem hogy még fogok majd nagy műsorokban szerepelni, a celebségre nem vágytam, de pár műsorba szívesen mentem volna

– írja a bejegyzésben Attila, aki azzal folytatja, hogy tudja az okát annak, hogy miért nem hívták sosem:

Egy mai napig aktív állományban dolgozó főszerkesztő/producer NŐ, már nem is tudom a pontos beosztását, többek között nekem is tett szexuális ajánlatokat, sőt tett is konkrét dolgokat. ( nem írom le melyik TV, és a nevét sem szeretném felfedni legalábbis a mai napon így gondolom, aztán ki tudja.)
Számomra teljesen idegen volt tőle ez a közeledés, visszautasítottam, 2 alkalommal is. Ennek az lett a következménye hogy az általa felajánlott szereplői szerződésem már nem lett aláírva, és az utána következő években bármilyen műsorba hívtak szerepelni, a felkérés után pár nappal mindig vissza is mondták

– olvasható az egykori játékos bejegyzésében, akinek több televíziós szerkesztő is bevallotta, hogy ennek a nőnek a kérésére tették őt tiltólistára.

A bejegyzésből az kiderül, hogy Attila szerint televíziós berkeken belül története gyakorlatilag nyílt titok és bár célja nincs a bejegyzéssel, de megkönnyebbült, hogy ezt a követ már nem kell cipelnie.

(Kiemelt kép: Facebook)

Ajánlott videó

Olvasói sztorik