Szórakozás

Baukó Évát szexuálisan zaklatták

Ugye, milyen rohadt érzés? – zárja Facebook-posztját Baukó Éva, amiben arról ír: korábban őt is szexuálisan zaklatták.

Kiderül, az eset nyolc éve történt és Baukó bár próbálta elfelejteni, elfojtani, nem sikerült neki.

Ez közrejátszott abban, hogy az italhoz nyúltam, ezért voltak visszatérő, depressziós időszakaim, ez okozta a pánikbetegségemet is. Eddig csak a környezetem tudta, hogyan molesztáltak szexuálisan a munkahelyemen, de a közelmúltban napvilágot látott hasonló esetek miatt úgy döntöttem: én is elmondom, mi történt.

Bár a Való Világ szereplője nem nevezte meg, hogy kiről van szó, biztos benne, hogy az illető magára ismer. Neki azt üzeni, tudja, hogy másoknak is tönkretette az életét.

Tudja meg mindenki, hogyan zsarolt meg egy illető azzal, hogy tönkreteszi a karrieremet, ha nem leszek a szeretője. Azóta is mindig görcsbe rándul a gyomrom, ahányszor meglátom ezt az embert a tévében. Azt az embert, akiben megbíztam, akire végtelenül felnéztem és akit tiszteltem. Pár hónapig a személyi asszisztense voltam, azt hittem, ez lesz álmaim állása. Aztán kiderült, hogy ez a férfi, a híres ember egy könyörtelen zsarnok, egy szexuális ragadozó.

Baukó szerint eddig ő félt, most átad egy kicsit ebből neki is.

Sziasztok! Biztos sokan meglepődtök ezen a bejegyzésemen, és azt kérdezitek, miért most árulom el életemnek ezt a sötét…

Közzétette: Baukó Éva hivatalos oldala – 2017. december 4.

Kiemelt kép: Facebook/Baukó Éva

Ajánlott videó

Olvasói sztorik