Szórakozás

Újabb nyomok utalnak arra, hogy VV Fanni nem önként távozott

VV Fanni (vv fanni)
VV Fanni (vv fanni)

Egy hete robbant a hír, hogy a Való Világból megismert Fanni eltűnt. Néhány nappal ezelőtt ugyan az egyik napilap azt állította, hogy megtalálták a lányt egy németországi bordélyban, de az édesanyja állította, hogy a női hang, akivel telefonon beszéltek, az nem Fannié.

A rendőrség eközben nyomoz, a részletekről pedig nem adnak tájékoztatást, mindössze annyit lehet tudni, hogy előzetes letartóztatásba helyeztek egy férfit, aki korábban az MSZP színeiben indult a választásokon.

VV-Fanni(650x433).jpg (VV Fanni)
Blikk: Volt MSZP-s jelöltet tartóztattak le VV Fanni ügyében
Másfél hete nem találják az egykori villalakót.

VV Fanni barátai és szülei továbbra is úgy gondolják, hogy az egykori realitys nem önszántából távozott az otthonából, több jel is erre utal. A lány ugyanis szó nélkül magára hagyta két kiskutyáját – amit korábban sose tett volna – és a villany is égett, amikor bejutottak az üres lakásba. Most újabb jelek utalnak arra, hogy a lány kényszerítés hatására, sietősen távozott.

Eltűnt a lakásából több ruha és két bőrönd is, de nem olyanok, amiket Fanni magával vitt volna, ha önként megy el. Nem vitt parfümöt például, pedig többet is be szokott csomagolni az utazásaihoz. Emellett semmi értékes vagy személyes nem tűnt el

– mondta a Blikk informátora.

 

Kiemelt kép: RTL2

Ajánlott videó

Olvasói sztorik