Szórakozás

VV Fannit törölték a német szexoldalról

VV-Fanni(650x433).jpg (VV Fanni)
VV-Fanni(650x433).jpg (VV Fanni)

Az egykori Való Világ szereplő, Fanni eltűnését múlt szerdán jelentették be, miután múlt hétfő óta ki volt kapcsolva a telefonja. Azóta családja nem tudott beszélni vele.

Tegnap állítólag a Bors újságírójának sikerült megtalálnia, cikkük szerint Hessen tartományban, Rüsselsheimben tartózkodott egy bordélyházban, amikor felhívták. Azóta azonban állítólag törölték a német szexoldalról a hirdetését, és a korábbi telefonszámon már egy másik lányt tudtak csak elérni.

Az egykori valóságshow-szereplőt továbbra is eltűntként keresi a rendőrség, egy férfit pedig előzetes letartóztatásba is helyeztek a nyomozás során. A nyomozás érdekeit szem előtt tartva Fanni anyját sem értesítik a fejleményekről.

Azt is az újságokból tudtuk meg, hogy letartóztattak valakit. A férjem is teljesen kivan, közel harminc éve nem láttam őt sírni, de most annyira kivan ő is, hogy nem tartja vissza magát. Bár bízunk a rendőrökben, ha úgy alakul, fogadunk magánnyomozót, bármit megteszünk

– mondta a Blikknek kétségbeesetten VV Fanni anyukája, Katalin.

Döbbenetes új részletek VV Fanni eltűnésével kapcsolatban
Amikor kinyitották lakása ajtaját, a látvány sokkolta a szülőket.

A kérdés tehát még mindig nyitott: vajon mi történhetett a valóvilágossal? Mi vihette rá arra, hogy a lakását és kiskutyáit otthagyva hirtelen eltűnjön. A Magyarországi Prostituáltak Érdekvédelmi Egyesületének ve­zetője szerint rengeteg tényező játszhat közre egy ilyen esetnél.

Egy ember elhatározása mö­gött ezer ok lehet. Az, hogy Fanni felkapcsolva hagyta a villanyt, puszta figyelmetlenség is lehet, de hogy a kutyáit is otthagyja, az számunkra is furcsa. Azt hi­szem, hogyha megtalálják, biztosan tud magyarázatot adni erre. Nem biztos, hogy emberrablás vagy zsarolás van a háttérben. A tippelgetés nem vezet sehova

– mondta a Borsnak Földi Ágnes.

(Kiemelt kép: Berecz Valter / 24.hu)

Ajánlott videó

Olvasói sztorik