Szórakozás

Már megvan, honnan olyan ismerős a Feleségek luxuskivitelben egyik felesége

Tegnap rajtolt a Viasat3 új realityje, a Feleségek luxuskivitelben, amit agyon is dicsértünk. Szuper casting, szuper gazdag nőkkel. Ha nem látta, vagy visszaolvasná, mit kell tudni a hat szereplőről, a reggeli cikkünket javasoljuk. Most csak az egyik feleségre, Luxus Boglárkára, polgári nevén Csősz Boglárkára koncentrálunk.

Egy műsor, ahol Rubint Réka a legszimpatikusabb
A Feleségek luxuskivitelben a legjobb dolog, ami az elmúlt években történhetett a magyar trash-sel. Kiállhatatlan gazdag nők, ármánykodás, és rengeteg dráma.

Igazából mondhatnám, hogy elsőre csak az arca volt ismerős, és kisebb kutatás után jöttem rá, hol láttam korábban, de nem. Azon szerencsések egyike vagyok, aki látta Sas Tamás csodáját, az Apám beájulna című filmet. Az is megvolt, hogy Csősz Boglárka játszotta Gáspár Kata mellett a platinaszőke, elkényeztetett, gazdag lányt, aki megpróbál kitörni apja, Koós János féltő és milliomos kezei közül.

Fotó: Budapest Film

Barbi (Csősz Boglárka) lemegy a Balatonra, ahol összeismerkedik a lázadó orvosgyerekkel, Szarkával (Gáspár Kata). Eladják Barbi 2003-ban még pláne menő Volkswagen bogarát, és elhúznak Görögországba, ahol Barbi jó sok szexszel jut egyre feljebb és feljebb a ranglétrán. A spoilerért bocsánat, de a végén kiderül, hogy a sok fiú csak azért volt, hogy Barbi elfelejtse igaz szerelmét, Aurélt. Happy end, vége.

A film amúgy pár fokkal jobb az Álom.netnél, és olyanok is szerepet kaptak benne, mint Haumann Péter fia, Haumann Máté, és Jakupcsek Gabriella és Máté Gábor fia, Máté Marcell.

Fotó: Budapest Film

Az Apám beájulna óta pontosan 14 év telt el, Csősz Boglárka 33 éves lett, és már 9 év él Törökországban gazdag férje, Burak mellett. Szerencsére itt nem ér véget a történet, hétfőnként követhetjük Luxus Boglárka életét a Viasat3-on. Az első rész alapján fantasztikus évadnak nézünk elébe.

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik