Szórakozás

Rékasi Károlyt még mindig kísérti a motorbaleset

A Magyar Stroke Társaság a napokban tartott egy baleseti bemutatót, amelyen azt demonstrálták, hogy milyen következményei lehetnek annak, ha valaki ittasan vezet. A rendezvény moderátora Rékasi Károly volt, ám ő ennek ellenére sem nézte végig a mentési szituációkat. A színészt ugyanis egy motorbaleset kísérti, meglepő módon azonban nem a sajátja, hanem egy korábbi, ainek fiatalkorában volt a szemtanúja.

Megúszta az amputálást Rékasi Károly
Már csak rehabilitációra van szükség, a korábbi fertőzést sikerült megállítani a színész lábában.

Régen történt egy baleset, aminek szemtanúja voltam. Még fuvarosként dolgoztam az édesapámmal, amikor egy motoros próbált megelőzni minket. A manőver előtt nem nézett ki, úgy gondolta, hogy nagyon bátor lesz, éppen a kocsmából jött.

A motoros előzés után megpróbált az ő járművük elé besorolni, de ott volt egy lovas kocsi, így nem fért be. A szekérnek csapódott, majd a szembe jövő teherautó maga alá gyűrte.

A teherautó keresztülment rajta, a feje beszorult a kerék és a sárvédő közé. Megálltunk, kerestük a motorost, de percekig meg sem találtuk a sötétben. Végül édesapám tálalt rá. Az a teljesen szétroncsolódott fej a mai napig sokszor a szemem előtt van. Még most is látom a fejét… borzasztó volt

– mesélte a Borsnak Rékasi, akinek két éve után sikerült felépülnie saját balesetéből, így hamarosan visszatérhet a színházba, sőt a képernyőre is.

Rékasi Károly visszatér a Barátok köztbe
A színész már jelezte az RTL Klubnak, hogy újra hadra fogható.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik