Szórakozás

Rékasi Károly visszatér a Barátok köztbe

Júniusban lesz két éve, hogy Rékasi Károly súlyos motorbalesetet szenvedett. A színész csak mostanra épült fel annyira, hogy visszatérjen dolgozni: ősszel a József Attila Színház színpadán lesz látható, és hamarosan az RTL Klub sorozatába, a Barátok köztbe is visszatér.

“A József Attila Színházban már előrehaladott tárgyalásokat folytatunk a jövőmmel kapcsolatban. A Barátok közt esetében már jeleztem a hadrafoghatóságomat, de még nem kaptam egyértelmű visszajelzést. Elmondtam nekik, hogy újra tudok dolgozni, a többi viszont már csak rajtuk múlik, tőlük függ, mikor térhetek vissza. Egyébként úgy gondolom, ez kicsit bonyolultabb dolog, mint a színház esetében. A gyártásba visszatenni egy figurát és megteremteni a felületet, ahol újra felbukkan, nagyobb munkát jelent”

– számolt be a Borsnak Rékasi Ká­roly.

Az elmondottakat a Barátok közt producere, Rozgonyi Ádám is megerősítette. Mint elmondta, nem szakadt meg a kapcsolat Rékasi és a produkció között, sőt a történetben is időről időre szó esett Bartha Zsoltról jelezve, hogy mind a színész, mind a karakter továbbra is a sorozathoz tartozik.

“Pontos dátumot még nem tudok mondani, de a visszatérésének története előkészítés alatt van, s már most izgalmas epizódokat ígérhetek a nézőknek. Azt a Bartha Zsoltot hozzuk vissza, akit a néző ismer. Igaz, tapasztalatokkal gazdagodott, hiszen két évig külföldön volt. Remélem, a nézők kíváncsian várják, milyen a régi-új Bar­tha Zsolt”

– tette hozzá Rozgonyi Ádám.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik