Szórakozás

Kulcsár Edinát és Sarka Katát ugyanazzal a nővel csalhatták meg

A Bors szerint mindez Kasza Tibi legújabb műsorának, a Pénzt vagy éveket! című vetélkedőnek a forgatásán derült ki, ahol az egykori szépségkirálynő, Európa legszebb, és a világ második legszebbjének választott lánya igen meglepően válaszolt egy egyszerű kérdésre.

Mi a közös pont Kata és Edina életében? – kérdezte állítólag a műsorvezető, mire rövid riadt tanakodás után Kulcsár Edina kibökte: ugyanazzal csalt meg a vőlegényem, akivel Katát is a férje.

A lap informátora szerint Sarka Kata meglepetéséből felocsúdva hozzá is tette, ha a világ legjobb nőjét is megcsalják, akkor nem vele van a baj. Kulcsár Edina azzal zárta a témát, hogy tulajdonképpen utólag már hálásak lehetnek annak a lánynak; akinek a neve nem hangzott el a stúdióban, ahol állítólag egy ideig tapintani lehetett a feszültséget.

Korábban egyébként Kulcsár Edina nem részletezte nyilatkozataiban, hogy pontosan miért is bontották fel az eljegyzést exével, Sarka Kata azonban már elég egyértelmű utalást tett rá, hogy férje félrelépése miatt romlott meg a kapcsolatuk.

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik