Szórakozás

Sarka Kata szerint a természetesség és az intelligencia a lényeg

A Magyarország szépe tulajdonosának a Bors tette fel azt a lényeges kérdést, hogy a szépségversenyen milyen mellek is a nyerők.

“Azt gondolom, hogy mellek tekintetében nem lehet trendekről beszélni. Van, akinek a ki­sebb, másnak a nagyobb mell nyeri el a tetszését. A szépségverseny esetében nem csak a külsőségeket nézzük, nagyon fontos az intelligencia, a sokoldalúság és a nyelvtudás. Nemzetközi tekintet­ben ez nélkülözhetetlen. A Ma­gyarország szépe Miss World Hungary esetében is figyelembe kell venni a nemzetközi szabályrendszert, trendeket és elvárásokat. Az utóbbi években az egyik fő szempont a természetesség. Ez nem azt jelenti, hogy kizáró ok, ha valakinek szilikonmelle van, hisz az is lehet természetes” – válaszolt készségesen Sarka Kata, aki szívesen mesélt még arról, milyen feltételeknek kell megfelelni, ha valaki szépségkirálynői ambíciókat dédelget.

“A verseny szabályzatában nem szerepel olyan kitétel, ami tiltaná a plasztikai beavatkozást. Állt már dobogón olyan lány, akin végeztek szépészeti műtétet. A lényeg, hogy természetes és határozott le­gyen a jelentkező. Ehhez fontos a fehérnemű- és a bikiniválasztás is. Sok lány rossz döntést hoz ilyenkor, és látszik rajtuk, hogy rosszul érzik magukat a kifutón. Olyan versenyzőket keresünk a válogatás során, akik igazi egyéniségek és a nemzetközi megméretésen is megállják a helyüket, amihez a határozottság is elengedhetetlen” – mondta el Hajdú Péter exe, aki szerint a hazai és a nemzetközi “kebeltrendekben” nincs lényeges különbség.

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik