Szórakozás

Hajdú Péternek tényleg a barna hajú nők az esetei

Igen, Sarka Kata és Hajdú Péter szakításának még mindig nincs vége. A legújabb infó, hogy Hajdúnak mégis van egy barátnője, Eszter. A Story lefotózta őket, a Blikk pedig közös képekkel nyomatékosította, hogy pár hónapja együtt vannak. És hogy jön még most is Sarka Kata a képbe? Elvileg hasonlítanak, amin Hajdú Péter sem lepődött meg.

Egyébként tényleg lehet, hogy Eszter hasonlít Katára, többen mondták már. De ezen amúgy nincs meglepő, mindig is a magas, barna, vékony lányok tetszettek. Eszter és Kata is gyönyörű, de egyébként semmilyen formában nem tudom és nem is akarom őket összehasonlítani.

Ha már összehasonlítás, talán nézzük meg, hogy Hajdú Péter kikkel járt eddig, és tényleg hasonló karaktereket választ-e.

Spoiler: igen. 

Megszavazhatja, hogy ki volt a legsarkásabb.

Ábel Anita

Több mint 10 éve, nagy szerelem, balatoni tervek, szakítás a rövid történetük.

abel-anita(650x433).jpg (ábel anita)
RTL Klub

BB Zsanett

A Big Brotherben tűnt fel, de akkor jöttek össze, mikor a lány már újságíróként dolgozott. Rövid volt a viszony, meg különben is, Horvát Zsanettnek nem egészen barna a haja, és ez kissé rontja az esélyeit.

Hajdú Péternek tényleg a barna hajú nők az esetei 2

Szabó Erika

A Barátok Közt egykori Tildája se volt túl sokáig Hajdú barátnője, de ettől még beleillik a sorba.

Hajdú Péternek tényleg a barna hajú nők az esetei 3
Youtube

Bálint Antónia

Sarkát és Bálintot nemcsak Hajdú Péter köti össze, hanem éppen azon pereskednek, kinek mit mondott egy jósnő. Az nem titok, hogy a legkevésbé sincsenek jóban, ráadásul 2015-ben annyira elmérgesedett köztük a bulvárvita, hogy Sarka állítólag megtudta egy jósnőtől, hogy Bálint Antónia rontást kért rá.

Bálint Antónia (Bálint Antónia)

A kérdés már csak annyi, hogy melyikük az, aki leginkább hasonlít Hajdú Péter volt feleségére, Sarka Katára. 

Fotó: Berecz Valter


Ki hasonlít leginkább Sarka Katára?

Ajánlott videó

Olvasói sztorik