Szórakozás

Jolly A Nagy Duettről: Tudtam, hogy megosztó személy leszek

Hihetetlen, hogy mennyi irigy és buta ember él ebben az országban!”

– nyilatkozta többek közt a Borsnak a mulatós műfajban tevékenykedő énekes, aki a TV2 pár nappal ezelőtti bejelentése szerint Hódi Pamelával párban verseng majd az idei zenés showműsor adásaiban.

Ennek azonban nem örült mindenki, a bulvárlap észrevette ugyanis, hogy A Nagy Duett Facebook-oldalán sokan kritizálták Jolly beválogatását a profi előadók közé, amit a zenész elég rossz néven vett.

Fotó: TV2

“Sokan nem tudják, hogy a fő profilom nem a mulatós stílus. Én ezt a szakmát rendes zeneiskolában tanultam. A mulatós zene csak egy üzleti húzás volt, mert mostanában abban van a pénz. Tudtam, hogy nagyon megosztó személy leszek, ha elkezdem ezt a műfajt. Ki merem jelenteni: a mulatós zenétől azért ódzkodnak az emberek, mert nagyon felhígult a szakma. Manapság, ha valakinek jó kapcsolatai és elegendő pénze van, bármikor felléphet egy-egy zenei csatornán, teljesen mindegy, hogy azt milyen minőségben nyomja. Ezért kezdtek el általánosítani az emberek. Pedig én nem vagyok gagyi…” – mondta a napilapnak Jolly.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik