Szórakozás

Emma Watson egy rakás kiscicával körülvéve is tud fontosakat mondani – videó

A Buzzfeed igazán kimaxolta a cukiságot és a szépséget, amikor egy olyan felvételt készített, amiben az egyik legszimpatikusabb hollywoodi sztár és egy egész alomnyi kismacska együtt, gyakorlatilag egymás hegyén-hátán látható.

És ha valaki még emellett tud figyelni másra is, az a fura körülmények között zajló interjúból többek közt megtudhatja, hogy a női egyenjogúságért mindig harciasan kiálló színésznő szerint sok közös van gyerekkori – és egyben legismertebb – szerepe, Hermione Granger és a Szépség és a Szörnyeteg Belle-je között: mindketten imádják a könyveket, nagyon okosak, empatikusak, tulajdonképpen az eszük és a szívük egyaránt a helyén van.

Emma Watson arra a kérdésre is válaszolt, mit tartana legfontosabbnak átadni, ha lánya születne. A brit színésznő szerint lényeges, hogy mindig tisztában legyen azzal, hogy ő egy olyan erő, amivel számolni kell, és soha ne becsülje alá a képességeit. Azt is szeretné, hogy tudja, számít a véleménye, és mindaz, amit szeretne elérni.

De egy kulisszatitkot is elárult a várva várt remake-ből: a film végén elhangzó ikonikus dal után ugyanis a stáb Pharell Williams Happyjének kongás változatára ropta a forgatáson; ami Emma Watson szerint elég szürreális látványt nyújtott a film jelmezeiben.

Igen, ezen kívül is sok okos és fontos gondolatot hallhatunk a fiatal kora ellenére is nagyon bölcs és véleményét mindig bátran vállaló sztártól – de ennyi, ki bírja ki tovább, hogy ne lássa végre a nap garantáltan legcukibb videóját; amiben egyébként a lelkendezésen túl a színésznő további válaszai is hallhatóak.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik