Kultúra

A szépség és a szörnyeteg Oscar-promóját látni akarod

Az újabb magyar sikert és a hatalmas blamát hozó díjátadó közben debütált az élőszereplős mese legújabb kedvcsinálója.

Nem akármilyen izgalmakat és a Deák Kristóf rendezésében készült Mindenki (Sing) idén ismét magyar sikert hozó 89. Oscar-gála alatt a Walt Disney sem tétlenkedett és az egyik reklámszünetében vadiúj tévészpotot lepleztek le, majd csempésztek fel a világhálóra az idei egyik legnagyobb dobásukként közelgő A szépség és a szörnyeteg (Beuty and the Beast) élőszereplős változatához. A kedvcsináló ugyan mindössze félperces, de számos eddig még nem látott pillanatot is leleplez a feldolgozásból.

Az Érzelmek tengerében forgatókönyvéért Oscart nyert Bill Condon rendezésében készült feldolgozásban a főszereplőt, Belle-t megformáló Emma Watson oldalán a CG segítségével kidolgozott szörnyet Dan Stevens alakítja. A mellékszereplőket Luke Evans (Gaston), Ewan McGregor (Lumiére), Ian McKellen (Tik-Tak Úr), Josh Gad (Lefou), Stanley Tucci (Cadenza), Emma Thompson (Mrs. Potts), Kevin Kline (Maurice), Gugu Mbatha-Raw (Pamacs) és Audra McDonald (Ruhásszekrény) formálják meg.

A Disney feldolgozás-hullámának új installációjaként készülő A szépség és a szörnyeteg egy héttel az amerikai bemutató után: március 23-án fog megérkezni a magyar mozikba.

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik