Szórakozás

Emma Watson: Hosszú utat kell még megtennem

Jó, ki ne imádta volna már gyerekként a kis Hermionét alakító loboncos színészpalántát, aki mára nemcsak gyönyörű nő és tehetséges színésznő, de a női egyenjogúság egyik élharcosa is lett, és napról napra tud előrukkolni valami nagyon szimpatikussal.

A legaktuálisabb Emma Watsonnal kapcsolatban nyilván az, hogy hamarosan a mozikba kerül a Szépség és a Szörnyeteg élőszereplős változata, amiben ő alakítja az álmodozó Belle-t, és a gyönyörű előzetesek sorában a legújabb rövid videóból már az is kiderül, hogy énekelni is gyönyörűen tud.

Mindezek mellett pedig a 26 éves színésznő látható a brit ELLE magazin márciusi számának borítóján is, és a vele készült nagyinterjúban többek közt arról is beszél, teljes kikapcsolódás volt számára a forgatás, tökéletes és örömteli volt a munka a várva várt filmen. Érdekes módon pedig hasonlóságot vélt felfedezni Hermione és Belle karaktere között, de jó volt megélnie, hogy színésznő, és ez az, amit szeret csinálni.

Elárulta azt is, hogy nagyon megedzették már a kritikák, de egész más, ha például a megjelenése, vagy éppen a feminizmussal kapcsolatos állásfoglalása miatt támadják. A színésznő azt is elmondta, tisztában van azzal, hogy hosszú utat kell még megtennie a női egyenjogúságért tett törekvései során, és nem is biztos benne, hogy megérdemli azt a tisztelet, amit jelenleg kap; de dolgozik azon, hogy ez így legyen.

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik