Szórakozás
Prince Charles and the Princess of Wales (1961 - 1997, later Diana, Princess of Wales) at Westminster Abbey, London, for a centenary service for the Royal College Of Music, 28th February 1982. (Photo by Fox Photos/Hulton Archive/Getty Images)

Súlyos dolgokat mondott Diana hercegnő egykori szeretője

Jánossy Villő
Jánossy Villő

újságíró. 2017. 03. 13. 15:51

Korábban a témában:

Nálunk kevésbé ismert pletyka, hogy Diana hercegnő kisebbik fia, Harry talán nem Károly hercegtől van. Már majdnem 30 éve találgatja a sajtó, hiszen pont a 80-as években találkozgattak, és majd 5 évig voltak együtt. Hewitt, aki korábban a brit hadseregnél szolgált, most egy ausztrál tévének nyilatkozta, hogy

nem ő Harry herceg apja. 

Hozzátette, hogy ez a pletyka csak a lapokat adja el, de nem igaz, és inkább a herceget érintheti rosszul. Ahhoz képest, hogy Hewitt most Diana családját sajnálja, annak idején pont ő volt az, aki milliókért adta ki a viszony minden részletét. Diana hercegnő a 95-ös interjújában a BBC-n Martin Bashirnak röviden ugyan, de őszintén beszélt a kapcsolatról.

Igen, imádtam. Szerelmes voltam belé, de csúnyán átvágott.

– utalt Diana Anna Pasternak könyvére, amiben Hewitt is közreműködött.

359512 01: James Hewitt presents his book "Love and War" during an interview with Daphne Barak October 25, 1999 in New York City. Hewitt, former lover of Princess Diana for over five years, wrote about his time with Diana as well as his life in the book. (Photo by Evan Agostini/Liaison)
Fotó: Evan Agostini/Liaison

A hercegnő joggal érezte, hogy elárulták, Bashirnak elmesélte, mennyire megviselte, hogy a volt szeretője keresett rajta. 2002-ben ráadásul James Hewitt Larry Kingnél mondott egy 10 millió fontos (~3,5 milliárd forint) árat Diana hozzá írt leveleiért cserébe. Végül nem adta el, de nem kizárt, hogy egyszer másként dönt. 2015-ben állítólag  150 ezer dolláros (~44 millió forint) kikiáltási árral aukcióra akarta bocsátani a személyes üzeneteket.

Hewitt ennek ellenére a műsorban mély és különleges kapcsolatról beszélt:

Nagyon könnyű volt beleszeretni, szóval azt hiszem, ez megbocsátható.

– mondta Hewitt.

Sokan egyébként azért is sejtették, hogy a királyi lovas testőrség egykori őrnagya lehet Harry herceg apja, mert első ránézésre hasonlítanak. Illetve könnyű bemagyarázni a közös vonásokat, de ha minden igaz, csak a herceg születése után találkoztak. Ken Wharfe, Diana személyi testőre szintén kiadott egy könyvet, amiben pontos dátumot írt.

Harry 1984. szeptember 15-én született, ami azt jelenti, hgy 1983-ban, karácsony környékén fogant, amikor a bátyja, William 18 hónapos volt. Diana 1986 nyaráig nem találkozott James Hewittal.

De nemcsak Wharfe, hanem Diana komornyikja, Paul Burrell is a fentieket erősítette meg a hétvégi interjúban, úgyhogy szinte teljesen kizárhatjuk, hogy Hewitt lenne az apa.

LONDON, UNITED KINGDOM - AUGUST 19:  The Princess Of Wales & Prince Harry  (henry) Attend  Vj  Day Commemorative Events  (Photo by Tim Graham/Getty Images)
Tim Graham/Getty Images

Az már sokkal érdekesebb kérdés, hogy a nem sokkal Diana halála után kiszivárgott levél tényleg a hercegnőtől származik-e. Paul Burrell a nyomozás során szedte elő a sorokat, amiben a hercegnő arra utal, hogy férje,

Károly herceg egy balesetnek álcázott merényletet tervez ellene, hogy így mielőbb összeházasodhassanak jelenlegi feleségével, Kamillával. 

Burell továbbra is állítja, hogy ezek bizony Diana saját szavai voltak. Mint mondta, egyszerűen fogta magát, leült, és leírta a félelmeit. A hercegnő 1997-ben, mikor már egy éve elvált férjétől, tényleg autóbalesetben vesztette életét akkori barátjával, Dodi Al Fayeddel.

(The Daily Beast, Yahoo, The Sun)

vissza a címlapra

Legfrissebb videó mutasd mind

Budapest, 2014. március 27.
Vancsura István, a NAV megszüntetett Kiemelt Ügyek Igazgatósága RAPID ellenőrzési főosztályának volt vezetője (j) és Horváth András, volt adóhivatali dolgozó a Levegő Munkacsoport Áfabotrány: kitálal egy volt NAV-vezető címmel tartott sajtótájékoztatóján Budapesten a MagNet Házban 2014. március 27-én.
MTI Fotó: Soós Lajos

Az ember, aki legyűrte a NAV-ot és a NER-t

Kommentek

Budapest, 2014. március 27.
Vancsura István, a NAV megszüntetett Kiemelt Ügyek Igazgatósága RAPID ellenőrzési főosztályának volt vezetője (j) és Horváth András, volt adóhivatali dolgozó a Levegő Munkacsoport Áfabotrány: kitálal egy volt NAV-vezető címmel tartott sajtótájékoztatóján Budapesten a MagNet Házban 2014. március 27-én.
MTI Fotó: Soós Lajos
Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
24-logo

Engedélyezi, hogy a 24.hu értesítéseket
küldjön Önnek a kiemelt hírekről?
Az értesítések bármikor kikapcsolhatók
a böngésző beállításaiban.