Szórakozás

Aleska: Most élem a színészi élményeket

Aleska2 (Array)
Aleska2 (Array)

Az egykori pornófilmes ma már nemcsak sikeres légtornász, hanem szárnyait bontogató színésznő is – írja a mai Bors.

Arról korábban mi is beszámoltunk, hogy a Sáfrány Emesévé visszalényegült Aleska Diamond egy musicalben kapott szerepet, most azonban már egy prózai darabban is bizonyíthat. A Tükörkép Társulat kétfelvonásos komédiájában, Katajev Bolond vasárnapjában egy idegszanatórium orvosát alakítja.

“Ebben a darabban is egy félig-meddig zizzent doktornőt alakítok. Nekem ez nagyon jön, bármi olyan szerepet szívesen eljátszom, amelyben kicsit bo­londot kell alakítani. A darab rendezője, Polyák Valéria kínált meg Sokkova szerepével. Onnan az ismeretség Valériával, hogy ő segített nekem a dalok betanulásában annak idején, amikor az Édes Anna musicalben szerepeltem. (…)

Olyanok vagyunk, mint egy nagy család. Tízfős a darab, mindenki nagyon kedvesen fogadott. Élveztem a próbákat és a Fészek Klubban tartott előadást is. Kíváncsi voltam, hogy egy ilyen helyzetben miként teljesítek. A bemutatón egyáltalán nem izgultam, inkább lelkes voltam. Régi álmom valósult meg ezzel, hiszen gyerekkorom óta színésznő meg légtornász szerettem volna lenni. Az utóbbi már kipipálva, és ugye most élem a színészi élményeket” – mesélte a bulvárlapnak lelkesen Aleska, aki azt is elárulta, elalvás előtt hangosan mondogatja a szövegét, aminek a szomszédai nem biztos, hogy túlságosan örülnek esténként.

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik