Szórakozás

Szentéletű lányt alakít Aleska

Csütörtök este mutatták be az Édes Anna című musicalt, amelyben hagyományos színésznőként debütált a korábban felnőttfilmekből ismert Sáfrány Emese, azaz Aleska Diamond. A szexi celeb Mennyei Margit, a szentéletű cselédlány szerepét kapta, és ezúttal nyakig begombolkozva játszott.

Tóth Ádám rendező különleges világot álmodott Kosztolányi Dezső története mögé. A korabeli hangulatban játszódó darab nemcsak modern zenei hangzásában, hanem szerep­osztásában is okozott pár meglepetést. Aleska mellett a bírót alakító Kozmix Hozsó, az Éjjel-nappal Budapest szereplői és a Got Talent-zsűri hölgytagjainak feltűnően lelkes támogatásával továbbjuttatott Hot Man Dance chippendale-táncos fiúk is színpadra léptek.

“Nem vagyok izgulós fajta, de most meglepő módon aggódtam egy kicsit, mivel ez egy új szituáció volt számomra. Amellett, hogy énekelni kellett több szólamban, közben még elég dinamikusan táncolni is –  magyarázta a premier után lelkesen Emese, akinek gyerekkori vágya teljesült ezzel a szereppel. – Boldog vagyok nagyon, mivel mindig színésznő vagy légtornász szerettem volna lenni. Az egyik álmom már megvalósult korábban, most pedig ez is” – mondta a Borsnak Aleska.

Fotó: Dóra Sallak
Fotó: Dóra Sallak

Ajánlott videó

Olvasói sztorik