Szórakozás

Az igazi profik a Való Világból lesik el a bókokat

Ha esetleg nem találja a szavakat Valentin-napon, akkor sincs semmi baj, a Való Világ ott segít, ahol tud. Az elmúlt pár évadból kerestünk olyan mondatokat, amihez merésznek kell lenni, de talán megéri. A legnagyobbaktól érdemes tanulni a romantikát, olyanoktól, mint Alekosz, Aurélió vagy VV Dennis.

Nekik bejött, neked is sikerülhet, csak jókor kell szerelmet vallani. 

A Való Világ 7 egyik legnagyobb sikersztorija VV Edina és VV Laci szerelme. Nem egy, és nem kettő csodálatos pillanatokat köszönhetünk nekik. Emlékezzünk csak vissza, amikor VV Edina szerelmesen nézett VV Laci szemébe, majd halkan megjegyezte, hogy alulról árad fel a bűz. Persze ezzel is próbálkozhat, de maradjunk az igazi klasszikusoknál.

Soha ne félj beszélni az érzéseidről!


Ha esetleg megtörtént a baj, az a legjobb ha együtt, kéz a kézben vesszük át, ki a bűnös. Nem baj, ha egy szaunát hibáztatunk a szexért, a lényeg, hogy ne egymást. Annak sosincs jó vége, megmérgezi a szerelmet.

Ha már biztos a kapcsolat, beszélni kell mindenről. MINDENRŐL.

A másik, kevésbé érzelmes vonal a szériából VV Dennisé, aki VV Fannival

először csak félve beszélt az érzéseiről, aztán kitört belőle.

És tőle ez nagy szó. Általában nem finomkodik, ha nőkről van szó. De VV Fanninak sikerült megnyílnia, kitárta a lelkét.

A nyolcadik, azaz a legutolsó évad egyik legnagyobb sikertörténete VV Micié és VV Krisztiáné. Lehet, hogy pénzt nem nyertek, de rátaláltak valami sokkal fontosabbra. És minden a kis lábakkal indult.

De ez mind semmi, VV Dennis, vagy VV Krisztián amatőrök a Nagy Öreghez képest. Természetesen Alekoszról van szó, aki kifejlesztette szuggerálást. Ő nem siet, van ideje, messziről cserkészi be a nőt. Bár annak idején Baukó Évának vallott távszerelmet, még mindig nincsenek együtt, ez nem jelent semmit. Rengeteg idejük van még.

Végül pedig egy jó tanács Auréliótól. Nem árt, ha a férfi nem mutatja ki, hogy saját magát jobban szereti a tükörben nézegetni, mint a nőt.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik