Szórakozás

Olyan egyszerűnek tűnik Miss Universe-nek lenni, de kőkemény szakma ez

Nem egyszer találkoztam már olyan szépségkirálynő-jelölttel, aki pontosan tudta, hogy minden kislány álma egy korona. Nem is egy korona, hanem A KORONA. Legyen az Miss Universe, Miss World, Miss Earth, vagy Miss Bármi. De mi van, ha megtörténik a csoda? Mi a helyzet akkor, ha megtérül az a rengeteg munka, és királynők leszünk?

Akkor szakad a cérna. A felgyülemlett stressz hirtelen kitör az emberből, ilyenkor nem lehet visszafogni az érzelmeket.

Hétfő hajnalban választották meg Miss Universe 2016-ot, és bár a mi Bódizs Veronikánk hamar kiesett, volt minek örülni, egy francia lány kapta a koronát. Feszülten várta az első udvarhölggyel az eredményt, és végül Steve Harvey – idén sikeresen – kimondta Iris Mittenaere nevét. A francia lány boldogsága persze csak a kezdet, lesz még ennél hevesebb példa is a szépségversenyek történetében.

Az az igazság, hogy még van mit tanulnunk. Se Bódizs Veronika, se a 2015-ös Miss World Hungary, Kiss Daniella nem ugrott ki a bőréből örömében, mikor királynőnek választották.

Persze lehet, hogy már félnek a lányok. Emlékezzünk csak vissza a 2015-ös incidensre, mikor Steve Harvey rossz nevet talált mondani, és koronátlanították a kolumbiai versenyzőt.

Ha pedig a legjobbaktól akarunk koronázást tanulni, érdemes elmenni egészen Indianáig, ahol is 2014-ben láthattunk egy megható és őszinte pillanatot.

És végül egy ellenpélda, hogy ne induljunk neki a győzelemnek! Fölösleges liftezni, különben csak később kerül a fejünkre a korona, az meg ugye senkinek sem jó. 2004, Miss Usa.

A haladóknak érdemes végigpörgetniük egészen 1951-től a legszebb pillanatokat.

Világbéke.

(Cover: Fotó: Ethan Miller / Gettyimages)

Ajánlott videó

Olvasói sztorik