Szórakozás

Miss Universe döntő: kiesett Bódizs Veronika

Magyarországi idő szerint hétfő hajnalban rendezték meg az idei Miss Universe döntőjét a Fülöp-szigeteken.

Ha valamit megtanultam, akkor az az, hogy ha hibázol is, az élet megy tovább

– nyitotta az estét Manilában Steve Harvey utalva a kínos esetre, amikor rossz győztest hirdetett ki 2015-ben. Idézzük fel, miről van szó:

Az est másik házigazdája (a plus size Ashley Grahaman mellett) egyébként a végül győztes Pia Wurtzbach volt, aki a show elején jelentette be, hogy szerződött vele az IMG modellügynökség.

A show első órájában bejelentették azt a TOP13-as listát, ami részben a zsűri pontszámain (12 fő), egy helyet illetően pedig a nézői szavazatokon alapult. Utóbbihoz érdekesség: 100 millió ember adta le a szavazatát 5 napon keresztül.

Mutatjuk is az országokat a bejelentés sorrendjében:

Kenya, Indonézia, Amerikai Egyesült Államok, Mexikó, Peru, Panama, Kolumbia (aki megölelte Harvey-t, ez pedig azért volt szép gesztus, mert Harvey véletlenül az ő országát mondta ki győztesnek a fent is linkelt estén), Fülöp-szigetek, Kanada, Brazília, Franciaország, Haiti, Thaiföld.

Itt megnézhetitek, mit osztottak meg magukról a jelöltek az elődöntőn, itt pedig azt, hogy miként szerepelt a magyar lány. Bódizs Veronika nemzeti szettjével búcsúzunk.

Fotó: Europress / Getty
Fotó: Europress / Getty

Ajánlott videó

Olvasói sztorik