Szórakozás
Budapest, 2014. március 5.
Csongrádi Kata énekes a Hogy volt!? címû tv-mûsor felvételén, az MTVA Kunigunda utcai gyártóbázisának 7-es stúdiójában. A mûsorban férjét, S. Nagy Istvánt köszöntik születésnapján és pályatársaival emlékeznek vissza munkásságára. 
MTVA Fotó: Zih Zsolt

Csongrádi Katát még mindig jó tanácsokkal látja el két éve elhunyt férje

24.hu
24.hu

2017. 01. 23. 09:54

Korábban a témában:

Már két éve, hogy a dalszerző S. Nagy István 81 éves korában meghalt, de felesége, Csongrádi Kata még mindig érzi a lelki kötődést. A színésznő minden egyes nap gyertyát gyújt érte, sőt, tanácsokat is kap.

Van egy szoba, egy kis szentély, ahol a holmijai vannak: a szemüvege, írógépe, kabalamackója. Itt minden reggel gyújtok érte egy gyertyát, ahogyan édesanyámért is. Érdekes, hiszen sokszor álmodom vele. Mindig nagyon jó tanácsokat ad, hogyan éljem az életemet, mit hogyan tegyek a jövőben

– mesélte a Blikknek Csongrádi, aki férje minden akaratát teljesítette a halála után.

Immár két éve, hogy ES meghalt. Fontosnak tartom, hogy gondozzam az emlékét. Ennek az első lépése A slágergyáros című könyv volt, amiben kérésének megfelelően megírtam az életét, majd ezt követte két emlékkoncert. A napokban egy református lelkésszel felavattuk a síremlékét, valamint egy emléktáblát a házunk bejáratánál, ahol húsz évig éltünk együtt.

S(960x640).jpg (s.nagy istván, csongrádi kata, )

vissza a címlapra

Legfrissebb videó mutasd mind

Kommentek

Fotó:24.hu/Karancsi Rudolf
Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
24-logo

Engedélyezi, hogy a 24.hu értesítéseket
küldjön Önnek a kiemelt hírekről?
Az értesítések bármikor kikapcsolhatók
a böngésző beállításaiban.