Szórakozás

Demcsák Zsuzsa kivételesen jófej volt a Mokkában

A műsorvezető egészen szokatlan módon viselkedett a szerda reggeli Mokka adsában. Demcsák Zsuzsára biztosan a közelgő ünnepek vannak ilyen jó hatással. A napokban egy kiskutyát babusgatott, most pedig egy tinidzserfiút hívott meg magához karácsonyra.

Pedig a tévés rendszerint kellemetlen helyzetbe szokta hozni riportalanyait. Nemrég Zalatnay Saroltával keveredett kínos szituációba, de korábban Détár Enikő viselkedését is kritizálta, Kiszel Tündének pedig érzékeny pontjára tapintott. Horváth Leon története azonban megérintette.

A 18. életévét betöltött fiatal éveken át pereskedett a gyámhivatallal, amiért speciális gyerekotthonba helyezték. Idén azonban már egy utógondozói lakásban tölti a karácsonyt, és először ünnepel egyedül. Miután Demcsák ezt megtudta, kivételesen kedves gesztust tett.

Ne töltsd egyedül a karácsonyt. Eljössz hozzánk?

– tette fel Leonnak a kérdést a műsorvezető.

A fiú hálás volt a felajánlásért, de közölte, nem szeretne alaklmatlankodni az ünnepek alkalmával más családnál, mire a tévés tovább erősködött.

Zavarni? Ne hülyéskedj! Pont erről szól ez az egész, hogy az ember ne legyen egyedül karácsonykor. Ne legyél egyedül. (…) Az én családom, én hívlak meg.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik