Szórakozás

Ebből telik Tomán Szabinának Andrássy úti szalonra

Alig hűlt ki Fluor Tomi helye D. Tóth Kriszta anyósülésén, máris beleült Tomán Szabina, hogy modellmúltjáról és vállalkozó jelenéről meséljen. Kiderült, hogy annak idején ő is sanyargatta magát és az is, miből telik neki Andrássy úti szalonra.

Tomán még mindig modellkedik, de már csak a “szíve csücske” munkákat fogadja el azoktól a tervezőktől, akikről elhiszi, hogy rá álmodták meg a ruhát. Szerinte az a jó modell, aki alkalmazkodik és akkor is felvesz egy öltözéket, ha egyébként az utcán nem viselné.

Kiderült, a kezdetekkor ő is sanyargatta magát, nem evett, hogy megfeleljen a 90-60-90-es ideálnak.

Ami egyébként nemcsak az egészségügyi vetülete miatt probléma, de azért is, mert Tomán imád enni.

Tatabányáról repültem Rómába. Addig annak is örültem, ha az iskolaigazgatóval összefutottam az utcán, nemhogy Naomi Campbell-lel

– mesélte első divatbemutatójáról. Tománt egyébként az utcán fedezték fel: az iskolából hazafelé szólították le, akkor azonban nemet mondott, mert barátja is volt és egy élelmiszerüzlet vezetője szeretett volna lenni. Az egykori modell nemcsak a zsebpénz-kiegészítő bolti eladói munkáját, de – D. Tóth Krisztához hasonlóan – az ismertségét és a kapcsolatait is felhasználta mostani vállalkozásának fellendítéséhez.

Pozsonyból indult

Tomán a szülés után fogyni szeretett volna (meg is szabadult 30 kilogrammtól), férjével közös ismerőse pedig egy szlovák terméket ajánlott neki. Ő is elkezdte fogyasztani a szert, amiért gyakran Pozsonyig ment – mivel azonban ismerőseit is elkezdte érdekelni a dolog, így eldöntötte, hogy hivatásszerűen adja át tudását és később saját terméket fejleszt.

A válása csak egy volt a sok pofon közül: konkurenciája is lett, ráadásul egy olyan ember, akiről nem is gondolta volna.

Ezután Tomán új bizniszéről beszélgettek: hogy Franciaországban készülnek a termékei, egy olyan gyárban, ami azonkívül csak bébiételt készít és amiket ő maga is fogyaszt. D. Tóth arra is rákérdezett, ami az Andrássy út 1. alatt álló, nemsokára megnyíló üzlettel kapcsolatban bennünk is felmerült: vajon saját pénz vagy befektetők állnak-e mögötte.

Hitel és befektetők – szerintem ez a legjobb kombináció. Nagyon sokat kell dolgoznom azért, hogy ezt visszafizessem

– válaszolta. Ennél többet nem árulunk el, ha kíváncsiak vagytok a részletekre, nézzétek meg a videót!

Az Elviszlek magammal a D. Tóth Kriszta által főszerkesztett WMN magazin műsora. 

Ajánlott videó

Olvasói sztorik