Szórakozás

Fluor Tomi: „Kicsi vagyok hozzá, hogy rendet tegyek a világban!”

Eszenyi Enikő után ezen a héten Karácson Tamást, közismertebb nevén Fluor Tomit vitte el autózni D. Tóth Kriszta. Az Elviszlek magammal sorozat e heti részéből kiderült, hogy

Fluor mindenképpen szerette volna felülírni a képet, ami a Mizu dallal kapcsolatban kialakult róla – ezt szakmailag már jóval a Wellhello Apuveddmegje előtt sikerült, statisztikailag viszont csak nemrég, amikor a Diazzal közös dal Youtube-nézettsége átlépte a 20 milliót (a Mizué most 19).

A változást az hozta el, amikor elkezdte észrevenni, hogy másoknak nem egyértelmű. hogy ő csak játssza a hülyegyereket és nem az.

A kezdetekkor nehézséget okozott az is, hogy elmagyarázza rokonainak azt, hogy amit az újságok írnak, nem feltétlenül fedik az igazságot. Az egyik legdurvább az volt, amikor azt állították, nyolc gyermeket szeretne és hogy meztelenül fotózza magát. A nagyon durva igazságtalanságokon felhúzza magát, kiváltképp azon, amikor a szeretteit is bevonják.

Kiderült az is, hogy bár sokan nem gondolnák róla, de egyébként roppant érzékeny – a legtöbbször egyébként pont nevetéssel üti el a dolgokat.

Flour elmondta, a motiváció sosem az volt, hogy magát mutogassa, inkább egy normális videóklippet szeretett volna, valami olyat alkotni, amit amúgy is szeret csinálni. Manapság egyébként egy klipnek nincs nagy jelentősége, de akkor ő el volt ájulva attól, hogy az Animal Cannibals készített neki.

A kezdetekkor öt éven át vonattal járt fellépni, ami akkor underground körökben akkor nem volt ritka.

Ha az nincs, akkor biztos nem értékelném most ennyire a dolgokat és minden pénzem elherdáltam volna

– emlékezett vissza a 2004 és 2009 közötti időszakra. Manapság ritkán kapcsolódik ki annak ellenére, hogy előfordul, hogy húsz nap alatt csak egyet pihennek a csapattal.

„Mindenki termék”

Sokszor megkapta, hogy úgy beszél arról, amit készít, mint egy termékről, viszont szerinte ez nem ördögtől való.

Elég csak egy randira gondolni: amint beülsz valakivel beszélgetni, azon van, hogy eladd magad

– érvelt. A karakterváltás során nemcsak a “sapkát fordította előre”, de elhagyta a színes ruhákat is és borostát is növesztett – ezzel ért véget a mizus Fluor Tomi-korszak. Az új, “elnöki” dalszövegek is könnyen születnek, ugyanis azokat a kifejezéseket használják, amiket a hétköznapi beszélgetéseikben is a barátaikkal. Az utolsó bő öt percben D. Tóth Krisztához és Fluorhoz csatlakozott Diaz is, de nem lövünk le minden poént, nézzétek meg a videót!

Az Elviszlek magammal a D. Tóth Kriszta által főszerkesztett WMN magazin műsora. 

Ajánlott videó

Olvasói sztorik