Szórakozás

Győzike éneklésre adta a fejét

Gáspár Győzőt 19 évvel ezelőtt ismertük meg a Romantic együttes frontembereként. Utána láthattuk a családját és az életét, most pedig a Belevaló műsorvezetőjeként van képernyőn. De egy újabb mérföldkőhöz is elérkeztünk: a Story Extrának bevallotta, hogy nem tud énekelni. De próbálkozik: elkezdett tanulni. Ráadásul Sihell Feri mulatós énekestől, na ezt rakja össze!

“A Ferinek türelme van hozzám. A Feri tudja azt, hogy én nem tudok énekelni. Én nem vagyok egy énekes. Én nem is azért jöttem Magyarországra, hogy énekeljek. Én azért jöttem Magyarországra, hogy szórakoztassam az embereket. Közel 2300 fellépésen túl vagyunk. 8 arany, 8 platina, 1 gyémánt lemez”

– mondta Győzike, ám tanára már nem volt ilyen bizakodó abban a tekintetben, hogy tanítványa valaha rendesen énekelni fog:

“A Győzőt tudja valaki tanítani énekelni? Ne viccelj már. A Győző egy imádni való ember. A Győző egy nagyon jó showman. A Győző az Gáspár Győzi, és ezt nem lehet utánozni. De azt, hogy a Gáspár Győzőt tanítani énekelni… Szerintem nem lehet… De amit énekel, azt az ország elfogadja. A Gáspár Győzőnek az éneklése, az nem is éneklés, az egy Gáspár Győzőből kijövő fémjelzett valami. Lehet azt éneklésnek nevezni, de Gáspár Győző vidámságot és szeretet ad az embereknek.”

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik