Szórakozás

A zenekari botrányról mesélt a régi-új Intim Torna Illegál

Szeptember 11-én új időszámítás kezdődött az Intim Torna Illegál zenekar életében.  A lavinát Kiss Sándor zenekarvezető indította el a csapat közösségi oldalára kiírt bejegyzéssel; a menedzseri feladatokat is ellátó Kiss a szétválás mellett azonnal be is jelentette a zenekar új felállását. Ebből az derült ki, hogy a négytagú banda eredeti felállásához képest három új taggal képzelte el a jövőt, sőt még egy fotó is megjelent az “új” formációról.

Nem sokkal később az Intim Torna Illegál honlapján és a sajtóban is megérkezett Dorogi Péter, Gálos Ádám és Nádasdi János közleménye, amely teljesen alaptalannak nevezi Kiss Sándor azon állítását, hogy a zenekar kettészakadt; inkább ők hárman nem látják a közös jövőt a menedzserrel, így nélküle folytatják az Intim Torna Illegált. Ebben a pillanatban tehát még két Intim Torna Illegál zenekar létezett, de érthetően ez a helyzet senkinek sem volt igazán jó. A pár hete tartó csatározás azonban a felek megállapodásával zárult, így a régi-új zenekar három tagja, Péter, János és Ádám a Story Extrának nyilatkoztak a történtekről.

 “Nem feltétlenül egy olyan oka volt ennek az egésznek, amiből kirobbant ez az egész, hanem gyakorlatilag, amikor be vagy zárva egy buszba, idestova most már több éven keresztül vannak pillanatok, amikor kevesebbet látod a szeretteidet, mint egymást. Itt voltak kisebb dolgok, amik gyakorlatilag csak eszkalálódtak, és a végén eljutottunk egy pillanatig, amikor rájöttünk, hogy ennek itt van vége. Abban a pillanatban nagyon sokkoló volt, nagyon fájdalmas volt, és le is bénított, viszont azt is tudom, hogy mindig arra törekedtem és törekszünk, hogy békében váljunk el. Senkinek sem jó, hogyha haragszunk egymásra” – mesélték az együttes tagjai, akik azóta már meg is állapodtak Kiss Sándorral. Tehát a sok éves munkára, és a múltbéli barátságra tekintettel a józan ész diadalmaskodott.

“Egyszerűen csak ezt a kis belső családi problémát végülis nehezen, de sikerült megoldanunk, úgyhogy valójában most már arról beszélni, hogy mi volt ez a probléma, annak már nincs is igazán értelme. Nem az lett volna a cél ebben, hogy belevonjuk a közönséget, szerettük volna szerintem mindkét oldalról házon belül megoldani és aztán szépen megoldást találni az egész helyzetre, ami most már elmondhatjuk, hogy sikerült. Az Intim Torna Illegál Dorogi Péterből , Gálos Ádámból és Nádasdi Jánosból áll.”

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik